Ads Top

Γι’ αυτό «έκοψε» τον Ανσαριφάρντ ο Μπέντο - Το ξεκάθαρο «μήνυμά» του και το… χατίρι σε ξένο άσο!


«Δεν αλλάζει μυαλά» ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού. Τι έγινε στο Ρέντη και γιατί άφησε ξανά εκτός του Ιρανό, που τον «ξελάσπωσε» στον Άρη.


Ο Πάουλο Μπέντο εξέπληξε πολλούς με την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για το κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Βέροια. Ο Ιρανός έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας σκοράροντας το μοναδικό γκολ των Ερυθρολεύκων απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο, ωστόσο έμεινε και πάλι εκτός, όπως και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πάντως, αν εξετάσουμε συνολικά τη συμπεριφορά του Μπέντο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ίσως δεν θα έπρεπε να εκπλαγούμε από την επιλογή του. Ούτως ή άλλως, ο Πορτογάλος έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν… καταλαβαίνει από ονόματα ούτε από την γκρίνια της εξέδρας έχοντας παραγκωνίσει κατά καιρούς παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Μάριν και ο Ντομίνγκες.

Η περίπτωση του Ανσαριφάρντ είναι απλά ακόμα μια απόδειξη ότι ο Μπέντο κάνει αυτό που θέλει με βάση το δικό του σκεπτικό. Άλλωστε, ο Πορτογάλος δεν ζήτησε ποτέ την απόκτηση του Ιρανού, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι δεν ήταν δική του επιλογή η μεταγραφή.

Με τον τρόπο που έχει δομήσει το ρόστερ ο Πορτογάλος, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου αποτελεί πολυτέλεια αφού ο Μπέντο ήταν έτσι κι αλλιώς ικανοποιημένος με το δίδυμο Ιντέγε-Καρντόσο. Έτσι, η προσθήκη του Ιρανού δεν πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο Ανσαριφάρντ ξεκινά ξεκάθαρα ως τρίτος επιθετικός στην ιεραρχία και θα χρειαστεί χρόνο και δουλειά για να ανέβει.

Ταυτόχρονα, η επιλογή του 47χρονου τεχνικού αποτελεί και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τον Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για παίκτη 2 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του.

Ούτως ή άλλως, ο Μπέντο εκτιμά πολύ τον επαγγελματισμό του διεθνούς φορ. Αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην σκοράρει όσο θα ήθελε, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην γκίνια που τον διακατέχει, παρά το γεγονός ότι τα δίνει όλα, προσπαθεί και δεν κοροϊδεύει. Ο Μπέντο τον σέβεται και το αποδεικνύει έμπρακτα!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.