Ads Top

Τρελό κράξιμο Αλέφαντου σε Μπέντο: "Ρονάλντο-Μέσι να φέρεις, θα τους αφήσει έξω για να... προσαρμοστούν"


Αναλυτικά όσα είπε στο «ΦΩΣ» ο δικός μας Νίκος Αλέφαντος


Για τον Όσκαρ Καρντόσο: «Δεν έχει λογική να αφήνεις έξω τον Ανσαριφάρντ. Επιμένει στον Καρντόσο που είναι πρώην παίκτης, αργός και βαρύς, ακόμα και ο... Σινάνογλου να είναι στόπερ, ο Καρντόσο δεν θα τον περάσει».

Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Έχω την εντύπωση ότι και τον Ρονάλντο και τον Μέσι να του φέρεις του Μπέντο, εκείνος για να δείξει ότι έχει πυγμή ως προπονητής θα τους αφήσει έξω και θα πει ότι πρέπει να προσαρμοστούν.... Ο Ανσαριφάρντ είναι πολύ καλύτερος του Καρντόσο, να τον δούμε στον Ολυμπιακό θέλουμε. Σχόλασε ο Καρντόσο. Ο Ιντέγε χρειάζεται βοήθεια, ο Ανσαριφάρντ θα τον κάνει καλύτερο. Γιατί τον άφησε εκτός αποστολής; Τι ήθελε να δείξει».

Για αυτά που του αρέσουν στον Ιρανό: «Ο Ανσαριφάρντ μπαίνει και μόνος του, είναι μπουκαδόρος. Γυμνασμένος είναι, από φουλ δράση έρχεται, το πρωτάθλημα το ξέρει. Αμέσως να μπει και να παίξει είναι αυτός. Έχει καλά προσόντα, ψηλό παιδί και δυνατός, δεν τζαρτζαρίζεται, σκοράρει και με τα δύο πόδια και με το κεφάλι... Ελπίζω ότι δεν θα τον βάλει εξτρέμ ο Μπέντο, το λέω διότι άκουσα να λέει «πρέπει να δούμε που θα τον χρησιμοποιήσουμε». Σέντερ φορ είναι ο άνθρωπος...»

Για το αν χρειάζεται ο Ολυμπιακός στόπερ: «Οπωσδήποτε. Αλλά παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Παίκτη ταχύ, ψηλό που να ξέρει μπάλα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.