Ads Top

Αυτός είναι το "κλειδί" της μεγάλης μεταγραφής – Αποχώρηση-βόμβα για να φέρει τον Ανσαριφάρντ!


Tα ...πάντα κάνει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός για πάρτη του Ιρανού άσου! Ποιο κορυφαίο όνομα βγάζει στο σφυρί προκειμένου να πετύχει το super deal; "Kλικ" εδώ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει το πιο "hot" όνομα της ελληνικής αγοράς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες γίνονται εντατικές προσπάθειες, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ, για να εξασφαλίσουν το "ναι" του παίκτη.

Όσον αφορά, μάλιστα, τους Ερυθρόλευκους, υπάρχει πρόθεση να "θυσιαστεί" ακόμα κι ένα μεγάλο όνομα της ομάδας, προκειμένου να γίνει το deal με τον Ιρανό επιθετικό του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες προσπαθούν να παραχωρήσουν τον Όσκαρ Καρντόσο σε ομάδα του εξωτερικού, έτσι ώστε από τη μία να υποσχεθούν στον Καρίμ Ανσαριφάρντ ότι θα βρει χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες και από την άλλη να μπορέσουν να του προσφέρουν ακόμα ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Εξάλλου, ο Παραγουανός φορ δεν έχει προσφέρει ακόμα τα αναμενόμενα, ενώ απολαμβάνει το "βαρύτερο" συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, με περίπου 2 εκ. ευρώ το χρόνο ετησίως.

Πάντως, δεν είναι εύκολο οι πρωταθλητές να απαλλαγούν από την παρουσία του έμπειρου φορ, καθώς παρότι ισχύει το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ, η πρόταση από την ομάδας της πατρίδας του δε δείχνει να μπορεί να ικανοποιήσει τον παίκτη.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για την πώληση του Όσκαρ Καρντόσο κι αν όντως τα καταφέρει να τον παραχωρήσει, τότε αυτομάτως θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για γίνει το deal με τον Kαρίμ Ανσαριφάρντ για τους λόγους που προαναφέραμε.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη, προφανώς και έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δε θέλουν με τίποτα να χάσουν τον ποδοσφαιριστή από τον Δικέφαλο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.