Ads Top

Απίθανες δηλώσεις για τον Μπέντο από τον άνθρωπο του Νικοπολίδη "μ' αυτό που έκανε στον Ολυμπιακό"!


Τη στιγμή που επικρατεί μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του "ερυθρόλευκου" τεχνικού, ένας συνεργάτης του παλαίμαχου πορτιέρο της ομάδας λέει πράγματα που θα συζητηθούν!




Το καπέλο στον Πάουλο Μπέντο βγάζει μέσω τού SportDog ο Μιχάλης Ιορδανίδης, για την απόφασή του να στηρίξει τούς νεαρούς παίκτες τού Ολυμπιακού και να μην προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές από το εξωτερικό.

Ο βοηθός τού Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Νέων μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τους Μανθάτη και Ανδρούτσο, αποκάλυψε σε ποια θέση μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία ο Ρέτσος, ενώ το ίδιο έκανε και για τον Στέφανο Ευαγγέλου που έχουμε μάθει αποκλειστικά ως στόπερ.

Έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην ανάγκη να παίζουν νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, παρά ξένοι αμφιβόλου αξίας και ποιότητας.

Προκύπτει από τα ρεπορτάζ ότι ο Μπέντο θα έχει στην ίδια 11άδα σήμερα, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, τους Ανδρούτσο, Ρέτσο και Μανθάτη. Ακόμα κι αν δεν το κάνει όμως, δείχνει να τους στηρίζει.

"Είναι πολύ θετικό ότι τους δείχνει εμπιστοσύνη και κυρίως όταν πρόκειται για έναν προπονητή όπως ο κύριος Μπέντο. Το ίδιο συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό με τον Ευαγγέλου και τον κύριο Ουζουνίδη. Αυτό κάνει πιο εύκολο και το δικό μας έργο στην Ελπίδων. Ο Μανθάτης με τον Ρέτσο είναι ήδη μέλη της Ελπίδων, ενώ από το καλοκαίρι που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του με την Νέων θα έρθουν σε εμάς και οι Ευαγγέλου - Ρέτσος. Πολύ σημαντικό που τους δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται και φυσικά αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά είναι να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να μονιμοποιηθούν στην 11άδα".

Η άποψή σας για τους τρεις νεαρούς του Ολυμπιακού;

"Ο Μανθάτης με τον Ανδρούτσο είναι περισσότερο μεσοεπιθετικοί. Ο Μανθάτης είναι ένας γρήγορος μεσοεπιθετικός, διεισδυτικός, με καλή σέντρα, που μπορεί εύκολα να κάνει ενέργεια για γκολ. Ο Ανδρούτσος παίζει πίσω από τον σέντερ φορ, έχει πολύ καλή τεχνική, δίνει λύσεις με σουτ έξω από περιοχή και μπορεί να πετύχει γκολ. Ο Ρέτσος παίζει και ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ και ως αριστερός ή δεξιός μπακ. Τα καταφέρνει σε όλες τις θέσεις στο αμυντικό κομμάτι και είναι ένα παιδί που έχει πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ κατά την άποψή μου, γιατί στην Παίδων και στη Νέων έπαιζε και σε αυτή τη θέση".

Μπορούν να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό και, γιατί όχι, να φύγουν κάποια στιγμή για καλύτερο πρωτάθλημα;

"Το ότι ο Ολυμπιακός είναι 17 - 18 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα, αλλά και αρκετούς βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο και τον τρίτο, δίνει την άνεση στον προπονητή για να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στην αρχή της σεζόν βλέπαμε αυτούς του ποδοσφαιριστές με τον κύριο Νικοπολίδη στο πρωτάθλημα Κ20. Σημαίνει ότι ο προπονητής τους τούς είδε, τους πίστεψε και τους προώθησε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα έχουν καθιερωθεί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα όπως ο Καρντόσο ή ο Ιντέγε. Παρόλα αυτά τους έδειξε εμπιστοσύνη".

Πόσο εύκολο είναι για έναν προπονητή στο επίπεδο του Ολυμπιακού να επιδιώκει να βγάλει νεαρούς παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας;

"Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει αυτό εγχείρημα, από τη στιγμή που στόχος του Ολυμπιακού είναι μόνο το πρωτάθλημα. Του βγάζω το καπέλο, γιατί συνήθως οι ξένοι προπονητές θέλουν μεγάλες μεταγραφές από το εξωτερικό, για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Αυτό που κάνει ο Μπέντο είναι άξιο συγχαρητηρίων, ειδικά σε εποχή που υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια κι εκείνος στηρίζει στην πράξη τα νέα παιδιά. Μπράβο του που επιμένει και μπράβο στη διοίκηση που τον στηρίζει".

Η άποψή σας για τον Στέφανο Ευαγγέλου, που σιγά - σιγά παίρνει κι αυτός τις ευκαιρίες του στον Παναθηναϊκό;

"Ήταν στην Παίδων, έγινε σημαντικό στέλεχος στη Νέων και σταδιακά θα έρθει κι αυτός στην Ελπίδων. Μπορεί να καλύψει με άνεση τη θέση του στόπερ, που είναι δύσκολη θέση, αλλά και να παίξει ως δεξιός μπακ. Είναι δυνατό παιδί και μέσα στα προτερήματά του ότι είναι ότι είναι γρήγορος και μπορεί τον αντίπαλο σέντερ φορ να τον εκμηδενίσει. Αυτό είδε και ο κύριος Ουζουνίδης και τον εμπιστεύεται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη θέση έπαιζαν μόνο ξένοι, αμφιβόλου αξίας και ποιότητας. Μπράβο και στον Ουζουνίδη λοιπόν".

Δύο λόγια για τον Κουλούρη, του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Γαλανόπουλο της ΑΕΚ;

"Ανήκουν στην Ελπίδων και οι δύο. Ο Κουλούρης έχει βάλει αρκετά γκολ, ο κύριος Ίβιτς τού δείχνει εμπιστοσύνη. Με την έλευση του Πρίγιοβιτς θα υπάρξει υγιής ανταγωνισμός, που θα κάνει καλό και στον Κουλούρη και στον Αθανασιάδη και στον Πρίγιοβτς. Ο Γαλανόπουλος έχει πάρει ευκαιρία στην ΑΕΚ, είναι αμυντικός - χαφ, αλλά πάλι τώρα παίζουν ο Γιόχανσον με τον Σιμόες βασικοί και εκείνος είναι παροπλισμένος. Έχει μέλλον μπροστά του όμως".

Υπάρχουν ένα-δύο ονόματα νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θέλετε να σημειώσουμε;

"Ο Χατζητερζόγλου και ο Ορφανίδης της Ξάνθης. Όπως και ο Τάσος Δώνης της Νις και ο Νίκος Βέργος της Ρεάλ Μαδρίτης β΄. Οι προπονητές στις υποδομές θα θέλαμε να παίζουν περισσότεροι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Σούπερ Λιγκ και να σταματήσει η έλευση ξένων αμφιβόλου αξίας. Προφανώς και δεν μας καλύπτει αυτός ο αριθμός που σχολιάσαμε, γαιτί είναι μικρός αριθμός. Θέλουμε περισσότερους να αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ, γιατί έτσι θα στελεχωθεί η Ανδρών. Κάποτε, γιατί είμαι χρόνια στις μικρές εθνικές, στη Νέων αγωνιζόντουσαν οι Παπασταθόπουλος, Νίνης, Μήτρογλου, Πλιάτσικας και Κουτσιανικούλης. Και βρέθηκαν με τη μία στην Εθνική Ανδρών, μετά από απόφαση του Ρεχάγκελ".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.