Ads Top

Τρελαμένος Ανσαριφάρντ με την τελευταία απόφαση του Μπέντο - Τι έγινε στο Ρέντη - Πάνω του ο Σάββας!


Kαυτό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό με τον Ιρανό παικταρά και τον γερόλυκο παράγοντα λίγο πριν απ' το μεγάλο σημερινό ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.




Περίμενε με ανυπομονησία, αλλά και αισιοδοξία τη στιγμή που θα έμπαινε στην αποστολή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Και δικαιώθηκε για τις προσδοκίες του!

Ο Ιρανός γνώριζε ότι ήταν πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για μία αναμέτρηση του Ολυμπιακού και πράγματι, επιβεβαιώθηκαν όλα τα προγνωστικά, μια και ο 26χρονος επιθετικός μπήκε στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον Άρη, έχοντας μάλιστα αρκετές ελπίδες να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ιρανός σέντερ φορ, παρά τον αποκλεισμό του και από το παιχνίδι με την Ξάνθη, έδειχνε αρκετά συγκεντρωμένος τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις και αποφασισμένος να πείσει τον προπονητή του ότι προσαρμόστηκε στο νέο του εργασιακό περιβάλλον.

Είχε παίξει ρόλο σε αυτό και η παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς έχει διαρκώς από κοντά τον Ιρανό και τον "ντοπάρει" ψυχολογικά.

Τον "πάει" πάρα πολύ τον πρώην σέντερ φορ του Πανιωνίου ο γερόλυκος παράγοντας και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πριν καλά-καλά τον δει να γυμνάζεται στον Ρέντη, βγήκε και δήλωσε πως του χρόνου ο Ιρανός θα πωληθεί από τον Ολυμπιακό με 10 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έβαλε νέα "πλάτη" το περασμένο Σάββατο, όταν δήλωσε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, πως "ο πρόεδρος φέρνει στην ομάδα πολύ καλούς παίκτες και αυτοί πρέπει να παίζουν".

Τα είχε λάβει όλα αυτά τα ...μηνύματα ο Ανσαριφάρντ, ότι δηλαδή ήρθε για να μείνει στον Πειραιά και αυτός από τη μεριά του έκανε ό,τι μπορούσε για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι παράγοντες των πρωταθλητών.

Έτσι, δούλευε όλο και πιο πολύ από μέρα σε μέρα ώστε να χτυπήσει την πόρτα της 18άδας, κάτι που συνέβη τελικά, χάρη και στο ότι ο Μπράουν Ιντέγε είναι αρκετά ταλαιπωρημένος και χρειάζεται ανάσες και "φρεσκάρισμα" ενόψει του νέου εκτός έδρας αγώνα που περιμένει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στη Βέροια...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.