Ads Top

Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ!


Τρίτη επιλογή στους φορ παραμένει ο Ιρανός και το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Μπέντο. Για να δει 18άδα σε αγώνα πρωταθλήματος ο Καρίμ, θα πρέπει να μείνει έξω ένας εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο.


Τι κι αν σκόραρε στο “Κλ. Βικελίδης”; Τι κι αν έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να πείσει τον προπονητή του ότι μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και σε αγώνα πρωταθλήματος;

Ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Βέροια, μία απόφαση που δεν μπορούμε να πούμε ότι προκάλεσε και τεράστια έκπληξη σε όσους ζουν καθημερινά στο Ρέντη.

Στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού παραμένει προς το παρόν η τρίτη του επιλογή στους επιθετικούς. Θα ανέβαινε στην Βέροια μόνο αν δεν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο.

Μπορεί στην πορεία να αλλάξει τακτική ο Μπέντο και να δει με διαφορετικό μάτι τον Ιρανό. Όταν, τέλος πάντων, προσαρμοστεί στο 100% στα πλάνα του, σύμφωνα με τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο κόουτς των Πειραιωτών.

Για την ώρα όμως, δεν ήταν και έκπληξη ο αποκλεισμός του. Αντιθέτως, θα είναι έκπληξη αν δεν βρεθεί στη 18άδα στη ρεβάνς με τον Άρη. Στην παρούσα φάση κάπως έτσι είναι διαμορφωμένη η κατάσταση γύρω από τον Ανσαριφάρντ, αφού ο Μπέντο έχει πιο ψηλά στις προτιμήσεις του τους Ιντέγιε – Καρντόσο και το “φωνάζει” με τις πράξεις του...

Για την ιστορία, να σας θυμίσουμε ότι μόνο μια φορά σε σύνολο 17 αγωνιστικών έχει πάρει τρεις επιθετικούς σε 18άδα αγώνα πρωταθλήματος. Μόνο στην Λάρισα όταν κατέβασε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2, με τους Ιντέγιε – Καρντόσο στην ενδεκάδα και τον Πασιένσα στον πάγκο.

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.