Ads Top

Ισπανικό δημοσίευμα ανατρέπει τα πάντα για τον Αργεντινό


Τσάμπα χάρηκαν τη Δευτέρα οι οπαδοί της ΑΕΚ με τα μαντάτα που έρχονταν από τα Κανάρια Νησιά για τον Σέρχιο Αραούχο. Μέσα στην ημέρα διέρρευσε, ότι η Ένωση δεν έχει παρατήσει την υπόθεση, παρά το γεγονός, ότι η ελληνική ομάδα "επικοινωνούσε" την Κυριακή πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο παίκτης φερόταν μάλιστα "ψημένος" να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που όμως δεν ισχύει, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Marca.


Νεώτερο ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο Αραούχο δεν βλέπει τόσο ελκυστική την ιδέα να πάει στην ΑΕΚ, ενώ στο παιχνίδι για τη μεταγραφή του μπήκε η Γκρέμιο. Αυτό σημαίνει, ότι αυξάνονται οι μνηστήρες για την απόκτησή του, αφού ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Κίνα. Οπότε γι'αυτό η Ένωση μετά τον αγώνα με τον Αστέρα "τελείωσε" το θέμα. Κάτι ήξεραν παραπάνω.

«Η Γκρέμιο διαπραγματεύεται με τη Λας Πάλμας τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο. Το μέλλον του παίκτη είναι μακριά από τη Λας Πάλμας, όπως έχει γίνει σαφές και από την ομάδα και από τον ίδιο τον Αργεντινό άσο, ο οποίος χρειάζεται μία αλλαγή περιβάλλοντος. Το ερώτημα είναι πού θα πάει. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του, αλλά αυτήν την ιδέα δεν τη βρίσκει ελκυστική ο παίκτης. Υπάρχουν πιθανότητες και από Ιταλία και Κίνα για τον Αραούχο, αλλά από αυτές τις χώρες δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά. Η τελευταία ομάδα που εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται είναι η Γκρέμιο. Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τον Αραούχο και έχει ανάψει το πράσινο φως στον αθλητικό διευθυντή του κλαμπ να διαπραγματευτεί με τη Λας Πάλμας και τον ποδοσφαιριστή. Αυτή η ιδέα ακούγεται πιο ελκυστική για τον Αργεντινό στον οποίο αρέσει η προοπτική να παίξει στη Βραζιλία. Η διαπραγμάτευση, παρότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τόσο η Λας Πάλμας όσο και Γκρέμιο προσδοκούν ότι η συμφωνία για τον δανεισμό του Αραούχο θα έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή. Η Γκρέμιο ήθελε αρχικά να πάρει τον Καγιέρι τον οποίο επέλεξε η Λας Πάλμας για να αντικαταστήσει τον Αραούχο! Και ο Καγιέρι προτιμά την Λας Πάλμας από την Γκρέμιο, που κατέληξε στον Αραούχο!», αναφέρει το δημοσίευμα της Marca.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.