Ads Top

Και το όνομα αυτού: Γουίλσον Εντουάρντο!


Στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες έχει ρίξει το βάρος ο ΠΑΟΚ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως στο στόχαστρο του έχει μπει ο Γουίλσον Εντουάρντο...


Ο 26χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για τους "ασπρόμαυρους" στην παρούσα φάση δεδομένου πως οι Πορτογάλοι βασίζονται πολύ στις ικανότητες του Εντουάρντο, όπως μαρτυρούν και οι σχετικοί αριθμοί.

Ο Εντουάρντο "μετακόμισε" στη Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ και μέχρι στιγμής μετράει 27 συμμετοχές, 8 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα του ενώ υπήρξε διεθνής με τα μικρά κλιμάκια της Πορτογαλίας.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αναλάβει να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη, ομολογουμένως δύσκολη υπόθεση, προσπαθώντας να "κάμψει" τις δυσκολίες και να πείσει τον 26χρονο να "μετακομίσει" στη Θεσσαλονίκη.

Στα αξιοσημείωτα της περίπτωσης του Πορτογάλου είναι η αστάθεια που δείχνει τα τελευταία χρόνια, "κουβαλώντας" αρκετούς δανεισμούς στην καριέρα του όπως στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στην Ντε Χααάγκ.

Αναφορικά με την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, σήμερα είναι καταλυτική η ημέρα για τον Ιρανό φορ που καλείται να δώσει την απάντησή του...

paok24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.