Ads Top

Δυναμική επανεμφάνιση Ίβιτς στον Ολυμπιακό – Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" με Έλληνες άσους!


Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έκλεινε μεταγραφές στον Πειραιά ως τεχνικός διευθυντής, ωστόσο φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει deals στο Λιμάνι ως μάνατζερ!


Ο Δημήτρης Σιόβας ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό, καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην ισπανική Λεγανιές, μιας και δε βρισκόταν στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Άλλος ένας παίκτης που παραμένει στο "ψυγείο" από τους Ερυθρολεύκους είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος έχει να παίξει από το καλοκαίρι, ενώ η ομάδα τού έχει διεμηνύσει εδώ και καιρό πως δεν τον υπολογίζει.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο διεθνής μέσος ενδέχεται να ακολουθήσει τον Σιόβα στην Ισπανία, είτε ως συμπαίκτης του στη Λεγανιές, είτε ως αντίπαλος, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την Οσασούνα, όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog.

Πάντως, πίσω από την υπόθεση της δεύτερης κρύβεται ο μάνατζερ του Σιόβα, Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος πήγε τον διεθνή αμυντικό στη Λεγανιές και εκεί ρωτήθηκε για το τι ισχύει με τον έτερο παίκτη του Ολυμπιακού, τον Μανιάτη, αφού οι Ισπανοί εξέταζαν το ενδεχόμενο να κάνουν διπλό "χτύπημα" από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ίβιτς επικοινώνησε με τους μάνατζερ του Μανιάτη και πήρε το "ok", ωστόσο η υπόθεση προς το παρόν έχει "κολλήσει" γιατί η Λεγανιές δεν έχει κάνει ακόμα το επόμενο βήμα.

Αντιθέτως, τα πράγματα στην περίπτωση της Οσασούνα μοιάζουν πιο βατά. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ είναι ο Σέρβος Πέτζα Βασίλιεβιτς, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ίβιτς και το deal μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Αυτό, βέβαια, που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι η δυναμική επανεμφάνιση του παλαίμαχου άσου στα του Ολυμπιακού, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει δύο σημαντικές παραχωρήσεις για τους "ερυθρολεύκους" μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.