Ads Top

Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη!


Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα βραβευτεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της Ένωσης όπως και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας.


Πως τα φέρνει έτσι η μοίρα. Πέρσι πριν την κοπή της πίτας για το 2016 είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να τιμούσε τον Παντελή Παντελίδη. Για διάφορους λόγους προτιμήθηκε η βράβευση να γίνει σε παρόμοια μελλοντική εκδήλωση. Ωστόσο, το νήμα της ζωής του καλλιτέχνη κόπηκε, ένα μήνα μετά, σε γνωστό τροχαίο που συντάραξε το πανελλήνιο και έτσι οι βετεράνοι της Ένωσης, λόγω της αναβλητικότητας τους, απέτυχαν να βραβεύσουν τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη εν ζωή.

Ο Παντελίδης όμως συνεχίζει να συγκινεί τον κόσμο. Τα τραγούδια του άγγιξαν πολύ λαό στην καρδιά και στην ψυχή. Γι’αυτό και ο τροβαδούρος που αποχαιρέτησε τούτο τον κόσμο, στις 18 Φεβρουαρίου 2016 παρέμεινε αθάνατος στη θύμηση και στο λογικό όσων των αγάπησαν. Έτσι οι παλαίμαχοι σκοπεύουν να τον τιμήσουν το 2017, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, στην αίθουσα VIPs του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε αυτούς που θα βραβευθούν θα είναι και η οικογένεια του Παντελή, η οποία θα παραλάβει τιμητική πλακέτα. Πρόκειται για μία εκδήλωση θεσμό της ενωσίτικης οικογένειας, που ενώνει τον αθλητισμό με την επιστήμη, τον πολιτισμό με τους βετεράνους όλων των αθλημάτων του Δικεφάλου.

*aek-live.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.