Ads Top

Ο Παπασταθόπουλος για την ΑΕΚ


Για όσα ζει στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ αλλά και για το αν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στην εκπομπή του τελευταίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Παπασταθόπουλος είπε τα εξής...

-Για τη ψηφοφορία του καλύτερου αμυντικού της Μπουντεσλίγκας: «Είναι κάτι το πολύ μεγάλο, μια μεγάλη στιγμή να βρίσκεσαι είτε πρώτος, είτε δεύτερος». 

-Για το γερμανικό πρωτάθλημα: «Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τεράστια βήματα μπροστά. Η οργάνωσή τους είναι αρκετά καλή και στο μέλλον, πιστεύω, ότι το πρωτάθλημά τους θα γίνει ακόμη καλύτερο». 

-Για τις εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός ότι τώρα δεν έχει τέτοιες: «Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η εμπειρία, μεγαλώσαμε κιόλας. Στην Ελλάδα ξέρετε και η καθημερινότητα σε έβαζε σε ένα τέτοιο τριπάκι». 

-Για το παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης και τι θα κάνει εάν βάλει γκολ: «Αν βάλω γκολ θα πανηγυρίσω. Αν έβαζα στην ΑΕΚ όμως θα ήταν αλλιώς». 

-Για την ποιότητα ζωής στη Βρέμη και στο Ντόρτμουντ: «Σαν πόλεις δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Για τα παιδιά μου που θα επέλεγα να ζήσω; Κατάθλιψη.... Για να ζήσω, δεν θα ζούσα. Είναι διαφορετικά από τη δική μας νοοτροπία. Έχει κρύο. Αν δεν ήμουν εδώ για το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσα. Δεν θα άντεχα. Έχουμε διαφορετική νοοτροπία και η δική μας δύσκολα προσαρμόζεται σε αυτή της Γερμανίας». 

-Για τον Ομπαμεγιανγκ: «Δίκαια αναδείχθηκε σε καλύτερο παίκτη. Έχει βελτιωθεί και έχει βρει και σταθερότητα. Σιγούρα είναι ένα καυτό όνομα. Και ενόψει του καλοκαιριού και των μεταγραφών. Η ομάδα ανεβάζει τον πήχη και σε συμβόλαια. Δεν ξέρω που θα καταλήξει». 

-Για το τέλος της καριέρας του: «Λέω να σταματήσω το ποδόσφαιρο στα 33. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ηλικία».

Εκεί, ο Ντέμης του είπε «εύχομαι να ξαναπαίξεις στην ΑΕΚ, να κλείσεις την καριέρα σου εδώ, έστω και στα 36 να σε ξαναδώ, να σε χαρώ», για να απαντήσει ο Παπασταθόπουλος με χιούμορ: «Λέω στα 34 να σταματήσω». Και ο Νικολαΐδης επανήλθε: «Ελα και στα 33,5»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.