Ads Top

Αποκάλυψη Γκάρι: «Γι' αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»!


Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γαλατάσαράι, ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στο Libero 107,4 για την απόφασή του να "μετακομίσει" στην Κωνσταντινούπολη. O 26χρονος άσος μίλησε για ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα και ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Libero 107.4:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, υπερήφανος για τον εαυτό μου, αφήνω πίσω μου μια ομάδα που την είχα στην καρδιά μου και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε. Να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τον κ.Μίχελ που βοήθησαν στην μεταγραφή. Αν και το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά για τη μεταγραφή μου, εγώ αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ..." ανέφερε αρχικά.

Για την απόφασή του να φύγει, αν και δέθηκε με τον ΠΑΟΚ:

"Είναι περίεργη απάντηση γιατί είναι περίεργη ερώτηση. Αγαπάω πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, δέθηκα με την ομάδα, ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα αλλά με στήριξαν τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο κ. Μίχελ και ο κ. Σαββίδης. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, υπήρξαν προτάσεις όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ από Γαλλία και από άλλα πρωταθλήματα, ωστόσο, αδιαφόρησα. Για μένα η "Γαλατά" είναι ένα κλαμπ των ονείρων μου, που πάντα ήθελα να πάω. Όταν ήμουν μικρός στην Ολλανδία υπήρξαν πολλοί Τούρκοι, και πάντα στα μάτια μου ήταν ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο θα ήθελαν πολλοί ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν".

Για το πότε ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι: "Ουσιαστικά η πρώτη φορά που μου γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον της "Γαλατά" ήταν πριν την Πρωτοχρονιά. Δεν το περίμενα και με εξέπληξε. Από κει και πέρα όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όπως ανέφερε και ο ΠΑΟΚ".

Για το ότι δεν αγωνίστηκε με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα:

"Στο τελευταίο παιχνίδι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ γιατί ήταν σχεδόν έτοιμη η μεταγραφή. Κόντρα στον Λεβαδειακό, υπήρξαν κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ. Δεν ήταν ανοησίες, δεν ήθελα να ρισκάρω, είχα μπροστά μου μια μεταγραφή..."

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα εδώ και μπόρεσα να πάρω μεταγραφή όπως συνέβη και με τον Μακ. Είναι μια καλή ευκαιρία το ελληνικό πρωτάθλημα. Με βοήθησε η παρουσία μου εδώ".

Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τι όχι: "Το πρώτο μου παιχνίδι κόντρα στην Μπρόντμπι σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο κόσμος με αγκάλιασε και με βοήθησε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να αφήσω πίσω μου κάποια μικρά πράγματα που με πείραξαν, θα θυμάμαι πάντα τη χαρά που ένιωθα και τους οπαδούς. Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα. Χάρηκα πολύ για τη συνεργασία και πάλι να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη που στο τέλος κατάλαβε και με άφησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου..."

paok24
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.