Ads Top

Μεταγραφική «επένδυση» στον Ολυμπιακό - Σε αυτόν βλέπουν τον… νέο Μαζουακού!


Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν εκ νέου για «διαμάντια»! Τι σκοπεύουν να κάνουν με ποδοσφαιριστή που θυμίζει έντονα τον Γάλλο αριστερό μπακ;




Ο Ολυμπιακός έχει θέμα στη θέση των στόπερ, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των φιλάθλων του να θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αυτή την θέση. Παρ’ όλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποκτήσει κάποιον παίκτη για τα μετόπισθεν στη χειμερινή μεταγραφή και μάλλον δεν θα το κάνουν αφού ο Πάουλο Μπέντο επιμένει πεισματικά ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν κεντρικό αμυντικό, μόνο που δεν το έκαναν για τώρα, αλλά για το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον 22χρονο Πάπε Αμπού Σισέ της Αζαξιό, η περίπτωση του οποίου θυμίζει Μαζουακού!

Και αυτό γιατί ο Σισέ είναι παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό, όπως άλλωστε ήταν και ο πρώην αριστερός μπακ των Πειραιωτών. Πλέον, το ερώτημα είναι αν θα αποδειχθεί και ανάλογης αξίας. Ο νεαρός αγωνιζόταν ως βασικός σε μια ομάδα όπως η Αζαξιό, η οποία την τελευταία διετία έχει ως στόχο τη σωτηρία στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σισέ δεν είχε κάποια πρόταση από την πρώτη κατηγορία της χώρας ή από τους συλλόγους που διεκδικούν την άνοδο, παρά το γεγονός ότι ήταν σημαντική μονάδα για την ομάδα του. Το γεγονός αυτό σίγουρα προκαλεί αμφιβολίες για το αν είναι κατάλληλος για το επίπεδο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η μεταγραφή αποτελεί υπόδειξη που έκανε το γαλλικό «λόμπι» των Ερυθρολεύκων και ειδικότερα του Φρανσουά Μοντεστό, στην κρίση του οποίου οι Πειραιώτες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Συνεπώς, ο παίκτης αποτελεί… λαχείο. Είτε θα αποδειχθεί «λαβράκι» τύπου Μαζουακού, όπως προαναφέραμε, παίρνοντας αμέσως θέση στην ομάδα είτε θα δοθεί δανεικός για να «ψηθεί» λόγω ηλικίας και έλλειψης παραστάσεων στο υψηλό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να επενδύσει πάνω του και να του δώσει χρόνο προκειμένου να αποδείξει εάν αποτελεί ακατέργαστο διαμάντι ή… κοτρόνα!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.