Ads Top

Μάγκικες δηλώσεις Ουζουνίδη για πρωτάθλημα και κόσμο!


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τα είπε για ακόμα μία φορά... έξω απ' τα δόντια, μιλώντας για το -12 από τον Ολυμπιακό, τις μεταγραφές, αλλά και την απογοήτευση του κόσμου του "τριφυλλιού".



Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Τελείωσε τώρα το ματς με τον Πλατανιά, δεν μπορούμε άλλο να συζητάμε γι’ αυτό… Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε την Κέρκυρα. Για μένα όμως δεν είναι στόχος μόνο η νίκη, αλλά και το να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να είμαστε καλύτεροι. Το να κερδίσεις απλώς ένα ματς δεν λέει κάτι, μετρά και το πώς το κερδίζεις… Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά προβλήματα, έχουμε μπροστά μας δύσκολο μήνα, αλλά για να γίνει λίγο πιο εύκολος θα πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα.

Δεν είναι μόνο η δημιουργία φάσεων που με προβληματίζει. Στα δύο τελευταία ματς (σ.σ με ΑΕΛ και Πλατανιά), δεν ήμασταν καλοί στις προσωπικές μονομαχίες, οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί. Δεν μπορούμε συνεχώς να λέμε τι φταίει, το θέμα είναι τι μπορούμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε. Σε αυτό το τομέα θέλουμε πολλή δουλειά και όσον το δυνατόν πιο σύντομα κάποιες προσθήκες για να αλλάξει λίγο η εικόνα και να μπει… νέο αίμα στην ομάδα. Αυτές οι μεταγραφές θα φέρουν άλλο… αέρα και ψυχολογία στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, στην ομάδα λείπει πάρα πολύ η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη των παικτών στις δυνάμεις τους. Παρά το ότι είναι καλοί παίκτες και μπορούν να κάνουν πράγματα, βλέπουμε πως κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, κάνουν εύκολα λάθη… Η εικόνα τους δεν συμβαδίζει με την ποιότητά τους».

Για το αν είναι απαγορευτική η όποια ελπίδα για το πρωτάθλημα μετά το -12 από τον Ολυμπιακό: «Εντάξει, τώρα δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε με το να συζητάμε για τον τίτλο… Η αλήθεια είναι πως με αυτή την παρουσία δεν μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε την εικόνα, να ετοιμάσουμε μία ομάδα που θα παίζει καλύτερα και θα παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Για το τι περιμένει από τους παίκτες του στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα: «Δεν θα έλεγα πως περιμένω… απαντήσεις από τους παίκτες. Περιμένω να δω διάθεση, περισσότερη θέληση και σίγουρα να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Την αυτοπεποίθηση την ανεβάζουν οι νίκες».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Δεν μπορούμε να ζητάμε μόνο πράγματα. Με την παρουσία που έχουμε από την αρχή της σεζόν, ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δε νομίζω πως μπορούμε να του ζητήσουμε να έρθει στο γήπεδο μετά την μέχρι τώρα πορεία και εικόνα μας. Αυτοί που θα έρθουν, μακάρι να το κάνουν και εμείς να κοιτάξουμε να τους αποζημιώσουμε».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.