Ads Top

«Τίγρης» για Αραούχο: «Δώστε ό,τι ζητάνε, τον θέλω στην ΑΕΚ»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε την εντολή το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε Μαϊστόροβιτς και Λυσάνδρου να δώσουν στην Λας Πάλμας όσα ζητάει για να «κλείσει» το deal με τον Αραούχο.


Ο Σέρχιο Αραούχο θα βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης 26/1 στην Αθήνα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ. Το deal με την Λας Πάλμας έκλεισε την Τρίτη το βράδυ ύστερα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα «Live Sport» οι ώρες περνούσαν και οι Μηνάς Λυσάνδρου και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, οι οποίοι χειριζόντουσαν την υπόθεση, δεν είχαν πάρει θετική απάντηση από τους Ισπανούς. Τότε ο «Τίγρης»... ανέλαβε δράση προκειμένου να τελειώσει η υπόθεση, λέγοντας στους δύο συνεργάτες του: «Δώστε τους ό,τι ζητάνε, επιτέλους. Να τελειώνουμε. Θέλω οπωσδήποτε να έρθει αυτός ο παίκτης στην ΑΕΚ».

Έτσι, λοιπόν, ο Αραούχο θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο να δίνει 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας για το... ενοίκιο του παίκτη, ωστόσο συνολικά το deal για τον Αργεντινό μαζί με την εφορία να ξεπερνάει τα 2εκ. ευρώ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.