Ads Top

Λάτιν ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα 3-0, χωρίς να σκοράρει κλασικός στράικερ. Ένα γκολ ο Μάτος, δύο ο… ξεχασμένος Περέιρα που έστειλε «μήνυμα» στον Ίβιτς. Με 10 παίκτες από το 43’ ο κάκιστος




Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό, με ένα γκολ του Μάτος και δύο του Περέιρα, που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Δικέφαλος με τη νίκη αυτή κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που έπαιξε και με παίκτη λιγότερο από το 43’ λόγω της αποβολής του Μεντί, έφτασε τους 23 βαθμούς και είναι πλέον στην 6η θέση, πάνω από την ΑΕΚ και με ματς λιγότερο.

Ο σκόρερ Μάτος και η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να… καθαρίσει από νωρίς το ματς και κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, φάνταζε δύσκολο να μην τα καταφέρει. Ο Ίβιτς ξεκίνησε με τον ΓΛύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς και Μάτος στην άμυνα, τους Κάνιας – Τσίμιροτ στα χαφ, τον Μπίσεσβαρ πιο μπροστά, τους Πέλκα – Κάμπος στα άκρα και στην κορυφή τον Αθανασιάδη.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά πίεσαν ψηλά και κατάφερα να… πανικοβάλουν τους παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι όχι μόνο δεν μπορούσαν να περάσουν την σέντρα, αλλά αδυνατούσαν να βγάλουν και την μπάλα από την περιοχή τους. Έτσι λοιπόν, δεν άργησε να έρθει και το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ βρήκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή τον ξεχασμένο Μάτος, ο οποίος αφού έκανε το κοντρόλ, με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Το γκολ αυτό του Βραζιλιάνου, έδωσε άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέχισε να πιέζει στα επόμενα λεπτά, έχασε άλλη μία ευκαιρία με σουτ του Πέλκα τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ στο 32’ ο Ναμάσκο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, την κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Βαρέλα.

Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, καθώς δεν ήρθε άλλο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ήρθε η κόκκινη για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Λεβαδειακού από το γκολ μετά «κλώτσαγαν» πάρα πολύ, είδαν αρκετές κάρτες και ο Μεντί την… πάτησε, καθώς στο 43ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το… σόου του τυχερού Περέιρα και ο γκαντέμης Κλάους

Η αποβολή στο τέλος του ημιχρόνου, ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς, καθώς ο κάκιστος Λεβαδειακός, θα ήταν πλέον θαύμα να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ματς. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, μπήκε φουριόζος στο δεύτερο 45λεπτο και από τα πρώτα λεπτά πίεσε ψηλά, ψάχνοντας το γκολ που θα… τελείωνε και τυπικά το ματς. Ο Δικέφαλος είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν είχε το γκολ, παρά την διάθεση των Κάμπος, Μάτος, Μπίσεσβαρ και Πέλκα.

Στο 57’ όμως, ο Ίβιτς έκανε κίνηση ματ, καθώς έριξε στο χορτάρι τον «φευγάτο» Περέιρα αντί του Πέλκα και δικαιώθηκε απόλυτα! Συγκεκριμένα, στο 60’ ο Κάμπος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπίσεσβαρ εντός περιοχής την έστρωσε αμέσως στον Περέιρα και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0!

Μετά και από το δεύτερο γκολ, ο ρυθμός του ματς έπεσε σημαντικά, αν και ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να ψάχνει και το τρίτο γκολ. Ειδικά ο Αθανασιάδης, ο οποίος παραμένει χωρίς τέρμα στο πρωτάθλημα. Στο 76’ πάντως έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Κάμπος έβγαλε την σέντρα, αυτός έπιασε ωραία τη δυνατή κεφαλιά, όμως ο Ναμάσκο του είπε «όχι». Παρόλα αυτά, ο Περέιρα ήταν και πάλι στην σωστή θέση, πήρε το ριμπάουντ και με προβολή από κοντά έγραψε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.