Ads Top

Γι΄ αυτό τους ..."γράφει" όλους ο Ανσαριφάρντ - Να ποια φανέλα θέλει να φορέσει σαν τρελός ο Ιρανός!


Υπάρχει εξήγηση για το χοντρό παιχνίδι που παίζει τόσες ημέρες ο σούπερ σταρ της Ν. Σμύρνης. Γιατί δε συμφωνεί με καμία ομάδα; Πού θέλει να πάει;


Οι μέρες περνάνε αλλά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει ακόμα παίκτης του Πανιωνίου, παρόλο που η ομάδα της Νέας Σμύρνης ασκεί αφόρητες πιέσεις στον παίκτη να πάρει μεταγραφή.

Ο Ιρανός άσος και ο μάνατζέρ του παίζουν μεγάλο παιχνίδι όλο αυτόν τον καιρό και προφανώς έχουν συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό τους, πριν πάρουν την τελική απόφαση για την επόμενη ομάδα που θα επιλέξουν.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι παρόλο που ο Πανιώνιος τα έχει βρει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει με τις συγκεκριμένες ομάδες.

Προφανώς, λοιπόν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει προτίμησε σε άλλη ομάδα, η οποία ακόμα δεν τα έχει βρει με τον Πανιώνιο κι αυτή δεν είναι άλλη από τον ...Παναθηναϊκό!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε στην Πλατεία, φαίνεται ότι τον έχει "ψήσει" για τους Πράσινους, καθώς του έχει υποσχεθεί πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία του Τριφυλλιού με τους Νεοσμυρνιώτες, γεγονός που "μπλοκάρει" την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ιρανός ακολουθεί αυτή την τακτική γιατί δείχνει να θέλει περισσότερο να πάει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όμως, δεν μπορεί να προσφέρει τώρα στον Πανιώνιο τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ακόμα και η ανατροπή στην τελική απόφαση του παίκτη, καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, λόγω των προηγούμενων οικονομικών διαφορών που υπάρχουν.

Πάντως, το γεγονός ότι ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει πλέον σε όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι, μπορεί να παίξει το ρόλο του, καθώς έχει τη δυνατότητα να αναγκάσει τον Πανιώνιο να συμφωνήσει με το σύλλογο που αυτός θέλει.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.