Ads Top

Το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Σεμπά!


Τρομερά σκληρό χτύπημα του Λισγάρα στον Σεμπά στο 60' του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό! Απευθείας κόκκινη στον αμυντικό των ακριτών, το ίδιο και στον Βραζιλιάνο για την αντίδρασή του προς τον Σολτάνι.


Χτύπημα που όμοιό του σε σκληρότητα σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα από τον Χρήστο Λισγάρα στον Σεμπά, στο 60ό λεπτό του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό! Ο κεντρικός αμυντικός της ακριτικής ομάδας έκανε ένα απίστευτης σκληρότητας τάκλιν ψηλά στο αριστερό γόνατο του Βραζιλιάνου, σαν άλλος "Νίντζα", με αποτέλεσμα ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών να σωριαστεί στον αγωνιστικό χώρο και να σφαδάζει από τους πόνους.

Ο Αντρέ Μαρτίνς έτρεξε οργισμένος πάνω στον Λισγάρα, ζητώντας του το λόγο για την απερίσκεπτη ενέργειά του. Ο τελευταίος έδειξε να αντιλαμβάνεται το λάθος του, όμως ο έτερος στόπερ της Ξάνθης, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, έπεσε με δύναμη πάνω στον Πορτογάλο χαφ για την αντίδρασή του. Δεν τιμωρήθηκε κανένας εκ των δύο από τον ρέφερι Σταύρο Μάνταλο.



Τιμωρήθηκε όμως και μάλιστα με κόκκινη κάρτα ο Σεμπά, ο οποίος ενώ ήταν ακόμα πεσμένος στο έδαφος, με το αριστερό χέρι του χτύπησε τον Καρίμ Σολτάνι στη βουβωνική χώρα. Το "έλα να δεις" επικράτησε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων! Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα σε Λισγάρα και Σεμπά, στον πρώτο για το "εγκληματικό" μαρκάρισμα και στον δεύτερο για το χτύπημα στον Αλγερινό, ενώ τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Μποτία για τη συμμετοχή του στο... αλαλούμ.



Photocredits: Eurokinissi, sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.