Ads Top

Τρέχουν οι εξελίξεις για "Μίλι" – Ποια είναι η μεγάλη "καψούρα" του παικταρά και το ταξίδι του Μαρινάκη!


Ποια ομάδα «ψήνεται» να δώσει περισσότερα από 10 εκατ. για τον Σέρβο και γιατί δεν θέλει η πλευρά του ποδοσφαιριστή; Αποκάλυψη και για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού!


Το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς φιγουράρει ξανά τα τελευταία 24ωρα στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα, καθώς έχουν φουντώσει, πλέον, και στην Αγγλία τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ, που εμφανίζονται έτοιμες να δώσουν… τρελά λεφτά για να τον αποκτήσουν τον Γενάρη.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί, αφορά την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο ακούγονται αρκετές ανακρίβειες. Οι Άγγλοι (ακόμα) δεν έχουν κάνει προσφορά για τον Σέρβο άσο, ενώ αν κάνουν, σίγουρα δεν θα είναι στα 10 με 11 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση, γνωρίζουν πολύ καλά πόσα θέλει ο Ολυμπιακός και για αυτό, όταν «σκάσει» η επίσημη προσφορά, θα είναι μεγαλύτερη!

Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, δεν θα παίξουν ρόλο μόνο τα λεφτά που μπορούν να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι (και εδώ πρέπει να πούμε ότι δύσκολα θα μπει στο… κόλπο η Χαλ, καθώς έχει συνολικά μπάτζετ 15 εκατομμυρίων ευρώ για 2-3 μεταγραφές), αλλά και η επιθυμία του Μιλιβόγεβιτς και των μάνατζερ του, «καψούρα» των οποίων δεν είναι αυτή τη στιγμή η Πρέμιερ.

Ή πιο σωστά, δεν είναι η Πρέμιερ με αυτές τις προϋποθέσεις! Τουλάχιστον όχι για ομάδα που κινδυνεύει να πέσει. Οι ατζέντηδες του Σέρβου άσου έχουν μεγαλύτερα πλάνα για τον πελάτη τους και δεν θέλουν να τον βάλουν στο αγγλικό πρωτάθλημα για τρεις μήνες και μετά να ψάχνουν να λύσουν συμβόλαια για να παραμείνουν στον… αφρό (αν η ομάδα πέσει).

Οπότε, δεν περιμένουμε -φυσιολογικά- να πιέσουν για να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες η μεταγραφή και «κρατάμε» ότι η Πάλας, αν κάνει πρόταση, δεν θα ξεκινήσει από τα 10-11 εκατομμύρια ευρώ. Εφόσον είναι σίγουρη για τις προθέσεις του Μιλιβόγεβιτς, ότι θέλει να παίξει για αυτούς, θα έρθει στο Λιμάνι με πρόταση που δεν θα μπορούν να πουν «όχι». Πάντως, αυτή τη στιγμή, Ο «Μίλι» δεν είναι σίγουρος αν θέλει να φύγει και αν θέλει να πάει στην Πάλας…

Επίσης, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και κάτι που έχει λανθασμένα γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, για τα ταξίδια Μαρινάκη-Βρέντζου, που τα συνδέουν με αυτό το θέμα. Δεν έχουν καμία σχέση και θα πρέπει να ξέρετε, ότι ο Μαρινάκης έχει το Λονδίνο - Αθήνα, Παγκράτι - Κολιάτσου, ενώ ο Βρέντζος όντως… ανέβηκε για να τελειώσει τα διαδικαστικά του Ομάρ στην Χαλ. Τέτοια ταξίδια, πλέον, δεν χρειάζονται για να κλείσουν οι μεταγραφές, παρά μόνο όταν είναι να πέσουν τζίφρες. Και για τον Μιλιβόγεβιτς υπάρχει δρόμος για να φτάσουμε εκεί…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.