Ads Top

Ξέσπασαν στο Λιμάνι για Ανσαριφάρντ - Οι τρομερές ατάκες για ...ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και το "όπλο" του Μαρινάκη!


Έλυσαν τη σιωπή τους στον Πειραιά με αφορμή τον Ιρανό κι έριξαν τρελές "βολές" στους αντιπάλους τους! Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό του super deal;


Κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει σημειώσει συνολικά τέσσερα γκολ, από δύο κόντρα σε κάθε ομάδα. Από χθες πέτυχε απέναντί τους ακόμα ένα...

Ο Ιρανός άφησε στα κρύα του λουτρού τους Πράσινους, παρά το γεγονός ότι ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και γνώριζε ότι στο Τριφύλλι θα ήταν βασικός. Από το καλοκαίρι, βέβαια, γιατί να τα έβρισκαν τώρα οι Πράσινοι με τον Πανιώνιο, στον οποίο ακόμα χρωστάνε χρήματα από τη μεταγραφή του Μπουμάλ, ήταν αδύνατο.

Στα κρύα του λουτρού έμεινε και ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του, όμως. Μέχρι και τα αεροπορικά εισιτήρια είχαν στείλει στον παίκτη, για να ταξιδέψει "πρώτη θέση" για τη Θεσσαλονίκη.

Πίστεψαν στον Λευκό Πύργο ότι επειδή τα είχαν βρει (κυρίως) με τον Ιρανό μάνατζερ του Ανσαριφάρντ, θα ολοκλήρωναν στο τέλος και τη δουλειά. Μέγα λάθος...

Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο, "κλειδώνοντας" τον 26χρονο για 3,5 χρόνια, με (περίπου) 500.000 ευρώ το χρόνο.

Στο Λιμάνι το χάρηκαν με την ...ψυχή τους αυτό το νέο κάζο προς τους αντιπάλους τους και όπως έλεγαν, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά αυτό που διατυμπανίζουν εδώ και χρόνια στον Πειραιά.

Πως όποιον παίκτη πραγματικά τον θέλει ο Ολυμπιακός από την ελληνική αγορά, τον αποκτά. Από τον ...Πελέ και τον Μαρτίνες μέχρι τον Ντε Βινσέντι, τον Κολοβό και τον Φορτούνη, τα παραδείγματα είναι πραγματικά πολλά και αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: ότι ο Ολυμπιακός κάνει ...πλάκα στους ανταγωνιστές του, όχι μόνο εντός γηπέδων αλλά και εκτός αυτών.

Μάλιστα, η φράση που κυκλοφορούσε ευρέως πέριξ της Πλατείας Αλεξάνδρας από χθες ανάφερε χαρακτηριστικά πως "ο Ολυμπιακός έπαιρνε και θα παίρνει όποιον παίκτη θέλει και όποτε το θέλει. Δηλαδή, όλοι οι άλλοι θα παίρνουν μόνο όποιον παίκτη τους ...επιτρέπει το μεγάλο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου"!

Το μεγάλο "όπλο" και το μεγάλο μυστικό του Ολυμπιακού, βέβαια, στις συμφωνίες που κάνει είναι τα πριμ. Οι παίκτες ξέρουν ότι πιάνοντας Λιμάνι έχουν μαθηματικά, αλλά και ουσιαστικά, αυξημένες πιθανότητες να λάβουν τα ποσά που προβλέπονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (κυρίως), αλλά και του Κυπέλλου, ενώ πάντοτε υπάρχουν πολύ υψηλά πριμ για ευρωπαϊκές διακρίσεις στα συμβόλαια που συντάσσει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, όλοι οι μάνατζερ θέλουν να τα έχουν καλά με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι καλοπληρωτής και ...γαλαντόμος και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πετυχαίνουν να έχουν πάντοτε τον τελευταίο λόγο για τους παίκτες που τους απασχολούν. Γι' αυτό και περισσότεροι πιάνουν Λιμάνι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.