Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις για Ιμπάρμπο!


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, αναφέρθηκε στο ζήτημα με τον Κολομβιανό, δίνοντας την είδηση! Τι είπε για το θέμα με Εσιέν


Αναλυτικά, ο Σταμάτης Γαρρής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-την υπόθεση Ιμπάρμπο: «Αυτό που περιμένουμε αυτές τις μέρες είναι τον μάνατζέρ του. Θα έρθει, θα μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και από αυτή τη συνάντηση θα βγουν πράγματα. Δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του, αλλά ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει και έχει κληθεί σε απολογία γιατί είναι πλέον αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις εδώ και πέντε μέρες. Λέει ότι είναι στην Κολομβία, έχει στείλει και ένα χαρτί γιατρού ο ατζέντης του. Νομίζω πως αυτή η συμπεριφορά δείχνει αρκετά πράγματα. Η σχέση αυτή δεν εξελίσσεται καλά, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες πού θα πάει το πράγμα. Ο Ιμπάρμπο όταν εμφανιστεί και θα θέλει να πάει στην προπόνηση θα πρέπει πρώτα να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει από την πρώτη μέρα τις απαραίτητες διαδικασίες για να είναι κατοχυρωμένος απέναντι στον ποδοσφαιριστή, γιατί αν το αφήσεις αυτό να εξελίσσεται μπορεί στη μικρή κοινωνία των αποδυτηρίων ο καθένας να το εκμεταλλευτεί. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και να πληρώσει για τη συμπεριφορά του».

-τις αποδεσμεύσεις παικτών: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Η υπόθεση του Λεντέσμα κύλησε γρήγορα και ομαλά, γιατί ήθελε και ο ίδιος να φύγει για να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται. Οι άλλες υποθέσεις δεν είναι εύκολο να τρέξουν τόσο γρήγορα. Είναι πιο δύσκολο να αποδεσμεύσεις παίκτες από το να κάνεις μια μεταγραφή, γιατί υπάρχουν πολλές παράμετροι. Στην περίπτωση του Ιμπάρμπο, για παράδειγμα, μιλάμε για παίκτη που δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό».

-το αν υπάρχει «μαύρη λίστα»: «Ο κ. Ουζουνίδης έχει δώσει στη διοίκηση μια λίστα με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για δικούς του λόγους. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα φύγουν ή όσοι μείνουν δεν θα υπολογίζονται».

-το αν ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε κοινοτικό παίκτη: «Το ‘κοινοτικός’ είναι… τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Αν δεν αδειάσει θέση ξένου, προφανώς δεν μπορεί παρά να αποκτηθεί κοινοτικός. Τώρα το αν θα γίνει άμεσα μεταγραφή, είναι κάπως βιαστικό. Χρειάζεται κάποια προεργασία. Όλες τις γιορτινές μέρες Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος είχαν στενή συνεργασία. Κοιτούν πολλούς παίκτες και βεβαίως κοινοτικούς. Χρειάζεται υπομονή. Έγιναν γρήγορα τα πράγματα με Κουρμπέλη και Λεντέσμα, αλλά χρειάζεται χρόνος».

-τις φήμες περί Τζαβέλλα: «Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ακούγεται είναι περισσότερο φημολογία, παρά βάσει συζήτησης για τον Παναθηναϊκό».

-την προσφυγή του Εσιέν: «Θα πρέπει να υπάρξει κοινή διάθεση για να γίνει νέος διακανονισμός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ομάδων να οφείλουν χρήματα σε ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έκαναν όλοι προσφυγή σαν τον Εσιέν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει τα δικά του συμφέροντα και θα δούμε πώς θα ενεργήσει. Ο Εσιέν ήταν κάπως μη συνεργάσιμος στην υπόθεση αυτή. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιλέγω πως έχει υποχρεώσεις απέναντι σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ο νόμος της ελληνικής αγοράς πλέον να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Ο καθένας εξετάζει το συμφέρον του όπως νομίζει ότι είναι καλύτερο».

-το αν υπάρχει εξέλιξη με την άδεια για ανακατασκευή στη Λεωφόρο: «Από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει το φάκελο εδώ και καιρό και δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση, οπότε μιλάμε για αυτό που λέμε γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Ακόμη πάντως κι αν τώρα βγει η άδεια για τα έργα, το θεωρώ ανέφικτο να φύγει η ομάδα τώρα από τη Λεωφόρο. Θα έπρεπε να το θέλει και ο προπονητής. Βάσει σχεδίου θα άρχιζαν τα έργα το καλοκαίρι, αλλά δεν ήρθε ποτέ η άδεια. Το πότε θα έρθει δυστυχώς μας ξεπερνά. Θα πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν μια βόλτα στο εξωτερικό να δουν πώς βοηθούν οι δήμοι τις ομάδες για τα θέματα των γηπέδων τους».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.