Ads Top

Ανοιχτός ο δρόμος για το βραζιλιάνικο "μπαμ" του ΠΑΟΚ!


Από τις αρχές Νοεμβρίου, ο Sportdog σας ενημέρωσε με λεπτομέρειες για την υπόθεση του Βραζιλιάνου παικταρά που υπάρχει στο μυαλό του Λούμπος Μίχελ ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.


Πριν από τρεις ημέρες, μάθατε και πάλι από εδώ τις νεότερες εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή, που αποτελεί την… καψούρα πολλών οπαδών του ΠΑΟΚ. Σήμερα, ήρθε η επιβεβαίωση...

«Ανοιχτό του Ματέους μετά από την πτώση της ομάδας του» γράφει στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Metrosport», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Sportdog που αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στο ρόστερ της Σιγιαζουάνγκ, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας του κινεζικού ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά, ο δρόμος για τον ερχομό του Ματέους στην Τούμπα είναι ανοιχτός. Το αν τελικά ο 34χρονος Βραζιλιάνος – συμπαίκτης των Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ – στην Ντνίπρο, φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ έξι μήνες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Δικέφαλο του Βορρά και το «κλέψιμό» του από την Σιγιαζουάνγκ, εξαρτάται από τον Λούμπος Μίχελ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.