Ads Top

ALERT: Ομάδα της Premier «κλέβει» παίχτη του Ολυμπιακού!


Για έντονο ενδιαφέρον τριών ομάδων της Premier League, της Γουεστ Χαμ, της Μπόρνμουθ και της Χαλ του Μάρκο Σίλβα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάνει λόγο αποκλειστικό δημοσίευμα του αμερικανικού ESPN!


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει και τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, το θέμα δεν αφορά σε παίκτη που «βλέπουν» οι «ερυθρόλευκοι» αλλά ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για ένα από τα πιο βαριά «χαρτιά» του ρόστερ των πρωταθλητών -τουλάχιστον μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.


Όπως τονίζει αποκλειστικό δημοσίευμα του ESPN που επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση των Πειραιωτών, τρεις ομάδες της Premier League έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Νορβηγό δεξιό μπακ. Πρόκειται για τη Γουέστ Χαμ, τη Μπόρνμουθ και τη Χαλ που πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα.


Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Το μέλλον του Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό ήταν θέμα έντονης συζήτησης για αρκετό καιρό όταν ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε κοντά στο να πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Ιανουάριο.

Πλέον, η Γουέστ Χαμ που έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας για δεξί μπακ αφού έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σε αυτή τη θέση είναι μια από τις ενδιαφερόμενες. Επίσης, η Μπόρνμουθ θέλει να ενισχυθεί στη θέση και τσεκάρει εδώ και καιρό τον Ελαμπντελαουί ενώ η Χαλ είναι έτοιμη να μπει στη διεκδίκησή του αφού ο νέος της προπονητής και πρώην του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαιριστή.

Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διαπραγματευθεί τον δανεισμό του Ελαμπντελαουί με οψιόν για μόνιμη μεταγραφή, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να λογιστεί σαν παίκτης που προέρχεται από γηγενείς ακαδημίες (σ.σ. της Μάντσεστερ Σίτι) είναι ένα μεγάλο μπόνους για τις αγγλικές ομάδες».

Στη συνέχεια γίνεται μια σύντομη αναφορά στην επιτυχημένη πορεία του Ομάρ στον Ολυμπιακό μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, αλλά και το πως ξεκίνησε την καριέρα του στη Νορβηγία πριν μεταπηδήσει στις ακαδημίες της Σίτι χωρίς τελικά να αγωνιστεί ποτέ για την πρώτη της ομάδα.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.