Ads Top

Αυτοί πρέπει να φύγουν από τον Ολυμπιακό, οι δύο "παλαίμαχοι" της ΑΕΚ και τα ...650 χρόνια του ΠΑΟΚ!


Απολαυστικός Αλέφαντος στο Sportdog για τα χάλια των μεγάλων ομάδων! Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα των «ερυθρολεύκων»; Γιατί δε θα πάρει πρωτάθλημα ο Σαββίδης;


Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο σύμφωνα με το υλικό του και γι' αυτό ευθύνεται ο Μπέντο. Ακόμα και οι παίκτες που μένουν έξω από την 16άδα είναι καλύτεροι από βασικούς άλλων ομάδων. Τώρα λόγου χάρη έπαιξε επιτέλους ο Μαρίν και έκανε τη διαφορά. Είδα και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τρίχες, δεν έχουν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μπέντο ρισκάρει, πάει με τα πιτσιρίκια, καλό είναι αυτό για να αναδείξει παίκτες, αλλά το παρατραβάει με τα γυμνάσια που κάνει στους άλλους. Πάλι εκτός ομάδας ο Τσόρι με τον Πάρντο. Χθες είχες μεγάλη τύχη που το έβαλες το γκολ στο 93'. Χρειαζόσουν τον Τσόρι να μπει νωρίς να βοηθήσει στην ανατροπή. Αλλά τον είχες εκτός 18άδας.

Με τόσους βαθμούς διαφορά ο Ολυμπιακός έπρεπε να δείχνει και θέαμα. Όμως τα ματς του είναι συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού.

Εδώ έχω σοβαρές ενστάσεις με τον κόσμο και με τους δημοσιογράφους. Όλοι λένε για τα στόπερ. Ναι, εντάξει, τα στόπερ δεν είναι σούπερ, όμως για εμένα αλλού είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Μάθετε μπαλίτσα τώρα.

Και ο Μποτία και ο Ντα Κόστα δεν είναι άσχημα στόπερ. Ούτε ο Σιόβας ήταν κακό στόπερ. Ο τρόπος που παίζει ο Μπέντο τους αφήνει ακάλυπτους, και επίσης αν είναι κακά στόπερ γιατί οι άλλες ομάδες δεν βάζουν πάνω από ένα γκολ στον Ολυμπιακό; Βλέπετε τον Ολυμπιακό να τρώει δύο γκολ; Και τι στόπερ δηλαδή έχουν οι άλλες ομάδες; Τον Λαμπρόπουλο και αυτούς που έχει η ΑΕΚ; Τον Ιβάνοφ, τον Σάμπα και τον Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού; Ή αυτούς που έχει ο ΠΑΟΚ;

Αλλού είναι το πρόβλημα για εμένα που εμποδίζει τον Ολυμπιακό να πάρει εύκολα τα ματς. Με Καρντόσο που τον σπρώχνει ο Μπέντο δεν προχωράς. Είναι αργός. Και με Ιντέγε δεν προχωράς. Εγώ θέλω στον Ολυμπιακό σέντερ φορ να είναι γρήγορο και να μπορεί να πάρει προσωπικές ενέργειες σαν αυτή που πήρε ο Φορτούνης στη μέτριά του μέρα και έκανε την γκολάρα. Αν σου δίνουν λεφτά για Καρντόσο και Ιντέγε να τους πουλήσεις, προχώρα το να πάρουμε σεντερφοράρα.

Για την ΑΕΚ εγώ τα είχα πει όταν αποθεώνανε στην αρχή τον Μοράις και έλεγαν ότι είναι βοηθός του Μουρίνιο. Εγώ σας είπα ότι οι ομάδες που έχει δουλέψει πριν τον Μουρίνιο και μετά τον Μουρίνιο δεν υπάρχουν στο χάρτη και ότι ούτε στον πάγκο δεν καθόταν με τον Μουρίνιο. Και ότι αφού ήταν προπονηταράς πού είναι οι ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να τον πάρουν;

Δεν βλέπεται η ΑΕΚ, είναι ανύπαρκτη, δεν έχει σέντερ φορ τίποτα, τρεις ώρες να παίζει δεν βάζει γκολ. Στήθηκε πολύ καλά ο Παναιτωλικός, όπως έπρεπε. Κάτι Πέκχαρντ και Αλμέιδα είναι παλαίμαχοι. Έχουμε δει παικταράδες στο παρελθόν από την ΑΕΚ, μεγάλους παίκτες, πού είναι τέτοιοι τώρα.

ΠΑΟΚ είδα, από το πουθενά με μία κεφαλιά του πιο κοντού του παίκτη του Πέλκα νίκησε.

Με σέντερ φορ Κουλούρη και Αθανασιάδη, γράψτε το, ούτε σε 650 χρόνια δεν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μπορείς να το γράψεις; Εγώ το λέω. Σε 650 χρόνια με τέτοια σέντερ φορ πρωτάθλημα δεν θα πάρει.

Και γιατί δεν τα λέτε, ο ΠΑΟΚ πούλησε τρεις παικταράδες τον τελευταίο καιρό, τον Λούκας, τον Μακ και τώρα τον Ροντρίγκες. Έτσι θα πάρεις πρωτάθλημα κύριε Σαββίδη; Όταν θες να κάνεις στην άκρη τον Ολυμπιακό, πρέπει να τους κρατάς αυτούς τους παίκτες και να τους πλαισιώσεις και με άλλους. Αλλά μου φαίνεται ότι δεν είσαι για αυτά. Εσύ είσαι για να αγοράζεις καμία Σουρωτή επάνω και λεμονάδες Λουξ!

Και τι σας φταίει η διαιτησία; Ορίστε, τον αδίκησε τον Ολυμπιακό η διαιτησία στο Καραϊσκάκη με ένα πέναλτι εις βάρος του που δεν ήταν. Νίκησε όμως, το ανέτρεψε το 0-1. Πρωτάθλημα χάρη στη διαιτησία δεν παίρνει κανείς.

Ο Βενγκέρ έχει να πάρει πρωτάθλημα 20 χρόνια και δεν θα πάρει ούτε στα επόμενα 20. Εγώ τα λέω 20 χρόνια για τον Βενγκέρ. Να βάζεις τρια γκολ και να τρως τρια, δεν είναι σοβαρό ποδόσφαιρο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.