Ads Top

"38.000.000 ευρώ προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μανωλά"


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει 38.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, αφού τον θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να προσφέρει γη και ύδωρ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Sun", ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον διεθνή στόπερ στο δυναμικό της ομάδας του και για το λόγο αυτό ετοιμάζεται πρόταση ύψους 38.000.000 ευρώ για να πειστούν οι "τζαλορόσι" να τον παραχωρήσουν.

Βέβαια, δεν γράφεται για πρώτη φορά ότι η Γιουνάιτεντ θέλει τον Μανωλά, απλά γίνεται λόγος για συγκεκριμένη πρόταση και όχι απλά για ενδιαφέρον. Μάλιστα, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Special One ήθελε τον Βίκτορ Λίντελοφ της Μπενφίκα, αλλά η περίπτωση του 22χρονου δεν προχώρησε και γι' αυτό στράφηκε εκ νέου στη λύση Μανωλά.

Αν η Ρόμα αρνηθεί την πρόταση αυτή, η Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να επανέλθει με ένα ποσό κατά 9.000.000 μεγαλύτερο, δηλαδή να δώσει 47.000.000 ευρώ για την αφεντιά του. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

*sport24.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.