Ads Top

Μόνο ήττα της Αβελίνο θέλει η ΑΕΚ για το «καλό» εισιτήριο 2ης θέσης!


Τι συμβαίνει με το «καλό» εισιτήριο της δεύτερης θέσης στο Champions League.


Η πρώτη φάση του Basketball Champions League ολοκληρώνεται, καθώς βαδίζουμε στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Οι δύο αναμετρήσεις στις οποίες υπήρχε ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ τα αποτελέσματα δεν ήταν τα… επιθυμητά. Αυτό γιατί τόσο η Νεπτούνας, όσο και η Όλντενμπουργκ πανηγύρισαν νίκες.

Οι Λιθουανοί πέρασαν από την έδρα της Ρόσα Ράντομ, επικρατώντας με 65-71, ενώ η γερμανική ομάδα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στην ουραγό του ομίλου της, Βαρέζε, παίρνοντας τη νίκη με 78-53.

Πλέον, το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς στρέφεται εξ ολοκλήρου στο παιχνίδι της Αβελίνο με την Γιουβέντους την Τετάρτη (25/01, 21:30). Η Βασίλισσα θέλει νίκη των Λιθουανών μέσα στην Ιταλία, για να πάρει αυτή το «καλό» εισιτήριο της δεύτερης θέσης, το οποίο οδηγεί απ ευθείας στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που κερδίσει η ιταλική ομάδα, τότε θα πάρει αυτή το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στην φάση των «16» και η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση των Play off πρόκρισης, έχοντας το αβαντάζ πως ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα της.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.