Ads Top

Η αποκάλυψη Ίβιτς για την επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ και το... θάψιμο σε Περέιρα παρά τα 2 γκολ!


Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, για το ενδεχόμενο να φύγουν οι Χαρίσης - Περέιρα, αλλά και τον παίκτη που περιμένει να έρθει άμεσα στην Τούμπα!




Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε σήμερα, παίξαμε καλά, είχαμε και άλλα ματς που παίξαμε καλύτερα και δεν κερδίσαμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο και αυτό είναι καλό.

Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, ο Κρέσπο βγήκε γιατί στο ημίχρονο αισθάνθηκε πρησμένο το πόδι, δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει. Όλα καλά και με τους υπόλοιπους παίκτες».

Για το αν σκέφτεται να παίζει αριστερά με τον Πέλκα και τον Περέιρα, ή αν περιμένει παίκτη: «Κάποιες φορές παίζει ο Πέλκας, κάποιες ο Μυστακίδης, σήμερα πήγε εκεί ο Περέιρα στην αλλαγή. Μπορεί να μας βοηθήσει και να μας δώσει αυτό που θέλουμε και σε εκείνη τη θέση (σ.σ. Περέιρα). Είναι δικός μας παίκτης, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Όσο γνωρίζω μέχρι τώρα, είναι εδώ μαζί μας. Τώρα αν θα γίνει κάτι μέχρι τις 31 του μήνα, δεν ξέρω.

Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό όταν έχεις ομάδες που αμύνονται, προτιμώ να έχω τον παίκτη που να μπορεί να μας βοηθήσει και στον αέρα. Δεν λέω ότι ο Περέιρα δεν μπορεί να βοηθήσει, το έκανε και σήμερα αλλά πολλές φορές όταν κάνεις την ανάπτυξη από τα πλάγια χρειάζεται να έχεις και έναν που να έχει λίγο ύψος».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα: «Είδαμε και χθες το παιχνίδι τους εκεί, γνωρίζουμε όλοι ότι το γήπεδο εκεί δεν είναι καλό, είναι από τα χειρότερα γήπεδα. Πως θα είναι μέχρι την Δευτέρα δεν ξέρω… Οι συνθήκες δεν θα βοηθήσουν εμάς, έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας, θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου να βγάλουμε το καλύτερο πλάνο».

Για τον Πρίγιοβιτς και αν υπάρχει ενδεχόμενο δανεισμού του Χαρίση: «Περιμένω να μας βοηθήσει, να βάζει γκολ, να δώσει αυτά που έδωσε στην προηγούμενη ομάδα του και παραπάνω. Έπαιξε σε δυνατά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας και για αυτό τον φέραμε, να μας λύσει κάποια προβλήματα, σε λίγο θα είναι έτοιμος.

Ο Χαρίσης προπονείται κανονικά, εγώ έχω 24-25 παίκτες. Στην αποστολή είναι 16 παίκτες και δυο τερματοφύλακας, οπότε καταλαβαίνεται ότι εννέα παίκτες θα είναι έξω. Σε αυτή τη θέση έχω πέντε παίκτες. Ο καθένας δουλεύει, κάνει προσπάθεια και περιμένει την ευκαιρία του. Ευκαιρίες θα έχουν όλοι και θα παίξουν, προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω τους καλύτερους που πιστεύω εγώ».

Για το αν έχει κλείσει η επόμενη μεταγραφή: «Πιστεύω θα έρθει σύντομα, σε πόσο δεν ξέρω. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις τίποτα μέχρι να υπογράψει ο παίκτης. Εγώ θα ήθελα να τον έχω και από αύριο το νέο παίκτη».

Ρωτήθηκε ξανά για τον Περέιρα και για τις μεταγραφές: «Σας έχω πει ότι εγώ τον κράτησα, πέρυσι δεν ήταν μαζί μας και υπήρχε ενδεχόμενο να φύγει και φέτος. Είναι παίκτης με ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αν θα μείνει ή θα φύγει, αυτή την ώρα δεν μπορώ να πω. Εγώ σας έδειξα ότι τον υπολογίζω, για αυτό τον έβαλα και σήμερα. Θα δούμε έχουμε ακόμη δέκα ημέρες.

Η θέση που θέλουμε είναι ο εξτρέμ, παίκτης δηλαδή που θα μπορεί να καλύψει μια από τις δυο πλευρές και σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε».

Σχετικά με τον Ουάρντα: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, γνωρίζει το πρωτάθλημα, αυτό μπορώ να σας πω τώρα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.