Ads Top

Αραούχο: «Να γράψω και εγώ ιστορία με το 11» (video)


Ενημερώθηκε για την ιστορία του αριθμού της φανέλας που θα φορά ο Σέρχιο Αραούχο. 


Ο Σέρχιο Αραούχο ενημερώθηκε για την ιστορία που φέρει η φανέλα με το νούμερο «11» που θα φορά στην ΑΕΚ και δεν δίστασε να μιλήσει για αυτό…

«Μαθαίνω τώρα ότι το 11 είναι τόσο ιστορικός αριθμός θέλω να προσπαθήσω και εγώ να γράψω τη δική μου ιστορία και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ», ανέφερε ο Αργεντινός στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης στο κανάλι της ομάδας στο youtube. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια ευκαιρία που μου δίνει η ΑΕΚ για να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω, αυτά που δεν έδειξα στην Ισπανία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ο κόσμος και το πώς με έχουν αντιμετωπίσει από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα, όλα αυτά που έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση», τόνισε και συνέχισε: 

«Είναι πολύ όμορφο, ξεκινώντας από την Μπόκα μέχρι και τώρα στην ΑΕΚ παίζουν με κίτρινο. Όπως είπα και με τον πατέρα μου, ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία, παρότι υπήρχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη οικονομική ανταμοιβή αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ γιατί είναι μια καλύτερη κίνηση για την καριέρα μου». 

Ο Αραούχο, στη συνέχεια, μίλησε για τις δύσκολες αναμετρήσεις και τα ντέρμπι που έρχονται… 

«Ανυπομονώ πάρα πολύ να το ζήσω, να κάνω προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες, να δω γεμάτο το γήπεδο, να κερδίσουμε όλα τα δύσκολα ματς και τα ντέρμπι και να δώσουμε στους φιλάθλους μας αυτό που θέλουν», κατέληξε. 


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.