Ads Top

Οι 10 απολαυστικές δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ!


Ο ιδιόρρυθμος Ισπανός επιστρέφει στην ΑΕΚ και την καθημερινότητά μας. Θυμηθείτε τις κορυφαίες δηλώσεις του από την πρώτη θητεία του στα μέρη μας!


Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει γράψει... ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Όχι τόσο για το Κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως για τις τρομερές του δηλωσεις στα ΜΜΕ!

Έτσι, τώρα που επιστρέφει στον Δικέφαλο, οφείλουμε να θυμηθούμε τις καλύτερες από αυτές, ώστε να προτοιμαστούμε για αυτές που έρχονται!

Aκολουθούν οι δέκα καλύτερες ατάκες του, όπως τις βρήκαμε στο balleto.gr:

Νο.1: Ανακουφισμένος, μετά τη λήξη του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Χιμένεθ δήλωσε: «Υπέφερα αλλά και το απόλαυσα! Στη ζωή πρέπει να υποφέρεις για να αποκτήσεις κάτι ωραίο».

Νο.2: Ο προπονητής της ΑΕΚ, γνώστης της ελληνικής ιστορίας, παρουσίασε τη δική του οπτική για τις μεταγραφές: «Αν δε μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές υψηλού κόστους θα πάρουμε τον Λεωνίδα και τους 300 που έδειξαν πως αν και λίγοι, κέρδισαν τους πολλούς»!

Νο.3: Έπειτα από την πρόκριση - «θρίλερ» επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, είπε με... χιούμορ για το γκολ του Μίτσελ στην εκπνοή του αγώνα: «Όταν όλα έδειχναν χαμένα, ο Θεός ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, όπως φάνηκε από το τελευταίο γκολ».

Νο.4: Ερωτηθείς πώς η ΑΕΚ θα γυρίσει σελίδα το καλοκαίρι, είπε: «Πρέπει να πιούμε έναν καφέ με τον κ. Αδαμίδη και τους ιδιοκτήτες της ομάδας και όλοι μαζί να συζητήσουμε για το μέλλον της ΑΕΚ. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να ζούμε ημέρα με την ημέρα».

Νο.5: Και οι παρομοιώσεις του Χιμένεθ... συνεχίζονται: «Η αλήθεια είναι μία. Η ΑΕΚ είναι μία Ferrari, που έχει την δόξα και την αίγλη, αλλά αυτήν τη στιγμή της λείπει η μηχανή. Το μπάτζετ που έχουμε στα χέρια μας είναι σχεδόν ανύπαρκτο»!

Νο.6: Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ισπανός τεχνικός ήταν... αφοπλιστικός: «Για μένα οι καλύτερες μεταγραφές είναι να γυρίσουν ο Μανωλάς και ο Δέλλας (σσ: ήταν τραυματίες)»!

Νο.7: «Το να περνάμε δυσκολίες, δεν είναι ντροπιαστικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά για να ανεβάσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η κυβέρνηση για την Ελλάδα», δήλωσε πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Νο.8: Από την ημέρα της έλευσής του στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει σταματήσει να λέει ότι: «Πάνω από όλα έρχομαι στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο, να την επαναφέρω στην κορυφή. Θα πεθάνω για την ΑΕΚ και για τους στόχους μας»

Νο.9: Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 0-4, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς στον κόσμο. Αυτοί είμαστε. Τι να κάνουμε; Τώρα όποιος είναι ΑΕΚτζής πρέπει να έρθει να μας στηρίξει κι όχι να βρίζει τους παίκτες. Δε φταίνε».

Νο.10: Ο Μανόλο Χιμένεθ, αμέσως μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, σχολίασε την απόδοση των παικτών του: «Σήμερα αποδείχτηκε ότι για να είμαστε επαγγελματίες δε χρειάζεται να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Οι επαγγελματίες είναι αυτοί που βγαίνουν με φορείο».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.