Ads Top

"Xάνει" ποσό-μαμούθ ο Ολυμπιακός!


Αλλαγή δεδομένων για τους Ερυθρόλευκους που τελικά δεν θα προχωρήσουν σε ακόμα μια "χρυσή" πώληση. Διαβάστε για την εξέλιξη που στερεί από τα ταμεία της ομάδας πολλά εκατομμύρια ευρώ!


Το "φλερτ" του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν αρκετά έντονο από το καλοκαίρι καθώς οι Ρώσοι έψαχναν τον αντικαταστάτη του Άξελ Βίτσελ που ήταν κοντά στη Γιουβέντους.




Τελικά, ο Βέλγος δεν υπέγραψε στην ιταλική ομάδα, γεγονός που ακύρωσε και την πώληση του Μιλιβόγεβιτς, για την οποία γραφόταν πως θα ήταν πολύ επικερδής για τους Πειραιώτες, ξεπερνώντας ίσως και τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Οι εξελίξεις μετατέθηκαν για τον χειμώνα, αλλά τελικά φαίνεται πως οι Ρώσοι άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να επενδύσουν αλλού. Και αυτό γιατί ναι μεν ο Βίτσελ είναι εκ νέου πολύ κοντά στη Γιουβέντους, ωστόσο η Ζενίτ στράφηκε στη Βραζιλία και απέκτησε στη θέση του τον Βραζιλιάνο Ερνάνι της Ατλέτικο Παραναένσε με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεπώς, δεν κοιτάζουν πλέον προς την πλευρά του "Μίλι" και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα μια επικερδή πώληση που θα γέμιζε τα ταμεία του με ένα τεράστιο ποσό. Πάντως, με την τρομερή σεζόν που κάνει ο Σέρβος αρχηγός της ομάδας, δεν αποκλείεται να βρεθεί άλλος υποψήφιος αγοραστής!

sportdog


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.