Ads Top

Βρήκε τον αντι- Χάκετ ο Ολυμπιακός! (vids)


Ο Μαρκ Λάιονς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τον αντι - Χάκετ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.


Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Προμηθέα Πατρών, τον οποίο νίκησε με σκορ 90-63, αλλά το μυαλό του είναι τόσο στην Φενέρ, όσο και στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του τραυματία Ντάνιελ Χάκετ. Για αυτό το θέμα, όπως διαβάσατε πριν από λίγες ώρες, έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του πρώην παίκτη του Άρη και του Κολοσσού, Ντομινίκ Ουότερς, που τώρα παίζει στην Καντού.
Ψηλά, όμως, στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μαρκ Λάιονς. Πρόκειται για 27χρονο πλέι-μέικερ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έφυγε από την Ουσάκ Σπορτίφ (πρώην ομάδα του Κεμ Μπιρτς), έχοντας εντυπωσιακή παρουσία. Μάλιστα έπαιξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Champions League στο ματς του πρώτου γύρου (11π., 3ρ., 4ασ. σε 36').
Ο Λάιονς είχε 14,8 πόντους και 6,9 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα και 17,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ στο Champions League. Στη διοργάνωση της FIBA ο Λάιονς είχε 40,9% στα δίποντα, 37,9% στα τρίποντα και 58,6% στις βολές.

Πέρυσι ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ βοήθησε πολύ, ώστε στο Ισραήλ η Μακάμπι Ρισόν Λε Ζιόν να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Πριν από Ουσάκ Σπορτίφ και Λε Ζιόν, ο Λάιονς έπαιξε σε Ναχαρίγια, Ροάν και Ζαντάρ.

Εχει ύψος 1.85 και έχει βγει από το περίφημο πανεπιστήμιο της Αριζόνα.



sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.