Ads Top

Αυτά τα κάνουν ΜΟΝΟ... η ΑΕΚ και η Ντόρτμουντ (video)


Την πρωτιά του ομίλου της κατέκτησε η Ντόρτμουντ, που επέστρεψε από το 2-0 στο «Μπερναμπέου». Πριν τους Βεστφαλούς όμως, αυτό το είχε κάνει μόνο η ΑΕΚ με «Κατσούρ» και Σεντένο.


Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που κατέκτησε την κορυφή στον όμιλο της, αφήνοντας δεύτερη τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τι και αν η «βασίλισσα» βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η ομάδα του Τούχελ, γύρισε το ματς, αφήνοντας πίσω της έτσι την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Όμως οι Βεστφαλοί δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει να γυρίσει μέσα στην έδρα της Ρεάλ, από το εις βάρος της 2-0.

Πριν την Ντόρτμουντ, η μόνη που το είχε πετύχει ήταν η ΑΕΚ το 2002. Η «Ένωση» είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 με τα δυο γκολ του ΜακΜάναμαν, αλλά με Κατσούρ και Σεντένο, είχε πάρει μια σπουδαία ισοπαλία, έχοντας στην εντεκάδα τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Βασίλη Τσιάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο, Ιέρο, Ελγέρα, Ρ. Κάρλος (75’ Μπράβο), Καμπιάσο, Θελάδες, Ζιντάν (61’ Σολάρι), ΜακΜάναμαν (82’ Μινιάμπρες), Γκούτι, Ρονάλντο

ΑΕΚ: Χιώτης, Ζαγοράκης, Κωστένογλου, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Κατσουράνης, Γεωργάτος (69’ Σεντένο), Λάκης, Τσιάρτας (54’ Μαλαδένης), Νικολαΐδης (54’ Ιβιτς)


sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.