Ads Top

UEFA: Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του ΠΑΟΚ


Με ποιους συνδυασμούς αποτελεσμάτων προκρίνεται ο Δικέφαλος σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.


Ο ΠΑΟΚ δίνει την προσεχή Πέμπτη (8/12) τον «τελικό» της πρόκρισης στους «32» του Europa League κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα.
Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη του Δικεφάλου επί της Φιορεντίνα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ξεκαθαρίζει την κατάσταση δίνοντας αναλυτικά τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του Δικεφγάλου στην επίσημη ιστοσελίδα της.



Ετσι λοιπόν σύμφωνα με την UEFA έχουμε τις εξής περιπτώσεις, με τη βαθμολογία του ομίλου να είναι Φιορεντίνα 10, Καραμπάχ 7, ΠΑΟΚ 7, Σλόβαν Λίμπερετς 4:



- Η Φιορεντίνα θα περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση, εκτός αν χάσει και κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ αν συμβεί αυτό θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόκριση θα εξαρτηθεί από τα γκολ που θα μπουν στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Καραμπάγκ.



- Η Καραμπάχ θα περάσει με νίκη ή ισοπαλία, εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει (η Καραμπάχ υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ). Επίσης αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει, η Καραμπάχ θα περάσει ως πρώτη από τον όμιλο, εφόσον κερδίσει την Φιορεντίνα με 4-0 ή με παραπάνω από τέσσερα γκολ.



- Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Καραμπάχ (που έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία) ή να κερδίσει και να ηττηθεί η Φιορεντίνα με περισσότερα από έξι γκολ.



- Η Λίμπερετς θα περάσει ως δεύτερη αν κερδίσει και χάσει η Καραμπάχ».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.