Ads Top

Τρελαμένος ο Σαββίδης με μεγάλο αστέρι που… γουστάρει η εξέδρα – Tι «μήνυμα» του έστειλε!


Τι είναι αυτό που έχει ενοχλήσει τον γιο του Ιβάν με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Θα "σκάσει" κάτι τον Γενάρη;


Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… τρελαίνονται. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη όμως, ο ίδιος δεν… καίγεται να επιστρέψει στην Τούμπα.

Πριν από λίγους μήνες, ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, σε διάλογο που άνοιξε με οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά στο Instagram, για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα, είχε γράψει: «Έχω βαρεθεί πολύ με αυτό το θέμα. Προσωπικά τον θέλω στον ΠΑΟΚ αλλά κουράστηκα να παίζει με τους φιλάθλους. Αρκετά... Αν ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε στον Λούμπος (σ.σ. Μίχελ) ότι θέλει να παίξει στην Αγγλία. Αυτά από εμένα. Έχω πραγματικά κουραστεί. Όταν ο κ. Βιεϊρίνια είναι έτοιμος, θα είμαστε ευτυχείς να τον φέρουμε. Μέχρι τώρα, υπάρχουν μόνο λόγια. Αυτά από εμένα».

Τις τελευταίες ημέρες, το θέμα της επιστροφής του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ έχει «φουντώσει» και πάλι. Η θέση όμως του Γιώργου Σαββίδη, απαντώντας σε σχόλιο φίλου του στο βίντεο που ανέβασε σήμερα στο Instagram, (φέρε πίσω τον Βιεϊρίνια στην ΠΑΟΚΑΡΑ να πέσουν τα τσιμέντα, φέρτον να κάνουμε ομάδα) παραμένει η ίδια. «Θα ήμουν χαρούμενος να κάνουμε και μπαμ και μπουμ (σ.σ. στις μεταγραφές) και ότι θέλετε. Όμως, όπως έχω πει, θα πρέπει και οι δύο πλευρές να καίγονται για αυτή την κίνηση».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.