Ads Top

Tον έκλεισε τον παικταρά ο Γιαννακόπουλος - Τι λέει ο ατζέντης του για το μεγάλο deal με το Τριφύλλι!


Mία ανάσα από μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός! Απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρώσει την σούπερ κίνηση!


Το θέμα με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε και την περίπτωση μετακόμισής του στον Παναθηναϊκό έχει πάρει "φωτιά" τις τελευταίες ώρες, καθώς πλέον είναι πάρα πολλά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βάζει άμεσα τα πράσινα.


Ο SportDog έψαξε λοιπόν το θέμα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η μεταγραφή φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ!
Ο Ιταλός ατζέντης του παίκτη έχει πει σε γνωστό συμπατριώτη του, διεθνή παίκτη, ότι ο Τζεντίλε είναι κοντά στον Παναθηναϊκό και ότι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κυπελλούχους Ελλάδας, ακολουθώντας έτσι τον δρόμο, που είχε χαράξει ο μπαμπάς Τζεντίλε!

Βέβαια, από τον επίσημο Παναθηναϊκό τηρείται σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένα θέμα, ωστόσο το ρεπορτάζ είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο και δεν πέφτει έξω. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε, ότι και μόνο που δεν έχει υπάρξει κάποια διάψευση, μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μην λέει και τίποτα….

Εκτός από τον Παναθηναϊκό πάντως, για τον Ιταλό άσο έχουν δείξει μέχρι τώρα ενδιαφέρον τόσο η Μπάμπεργκ όσο και η Μπασκόνια, ενώ η Μάλαγα που «ψάχτηκε» για την απόκτησή του, έκανε τελικά πίσω…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.