Ads Top

Απαράδεκτος o Μάριν, δικαίωσε ξανά τον Μπέντο – Τι συνέβη με τους Τσόρι και Καμπιάσο στη Σπάρτη!


Ο Γερμανός δεν έπεισε ούτε στο ματς Κυπέλλου και έγινε νωρίς – νωρίς αλλαγή, με τον προπονητή να στέλνει ακόμα ένα… μήνυμα στην διοίκηση. Πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα!


Ο Μάρκο Μάριν πήρε ακόμα μία ευκαιρία από τον Πάουλο Μπέντο, καθώς ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Σπάρτη για το Κύπελλο, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική. Ο Γερμανός άσος χρησιμοποιήθηκε ως εξτρέμ από τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι, αλλά ήταν και προκλητικά αδιάφορος.




Ο προπονητής του Ολυμπιακού μάλιστα, όντας φανερά ενοχλημένος τόσο από την απόδοση όσο και την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, τον έκανε αλλαγή στο 57ο λεπτό και έριξε στο παιχνίδι τον Μανθάτη, ο οποίος μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα τον δικαίωσε, καθώς έγραψε το 0-1.
Μετά λοιπόν και τη σημερινή κάκιστή εμφάνιση του Μάριν, είναι πολύ πιθανόν αυτή να ήταν η τελευταία του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα. Ο Μπέντο άλλωστε εδώ και καιρό έχει δείξει τόσο στην διοίκηση όσο και στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει και το μόνο που απομένει, είναι να βρει τρόπο η ομάδα να… ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του! Η μόνη περίπτωση για να αλλάξει το κλίμα, είναι να αλλάξει ο προπονητής, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αυτό το ενδεχόμενο έχει απομακρυνθεί προσωρινά.

Σε αντίθεση πάντως με τον …αδιάφορο Μπέντο, στη Σπάρτη έπαιξαν βασικοί και οι Τσόρι – Καμπιάσο, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν να αποδείξουν ότι αξίζουν μία ακόμα ευκαιρία. Αμφότεροι έδειξαν ότι θέλουν να μείνουν στην ομάδα και έχουν την διάθεση να …πιέσουν τον Μπέντο για να αλλάξει γνώμη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.