Ads Top

Το πήρε πάνω του ο Μαϊστόροβοβιτς: αυτός είναι ο "killer" που θα φέρει στην ΑΕK!


Τα δεδομένα για τον Μπαχούι, οι συζητήσεις με τον Ντίας, οι άλλες δύο περιπτώσεις φορ και η δεδομένη επιθυμία της ΑΕΚ να κλείσει άμεσα παίκτη για την επίθεση.


Το μεταγραφικό της... ντεμαράζ θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ, ρίχνοντας το βάρος της στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί σε πρώτο πλάνο ο Ναμπίλ Μπαχούι, ο Σουηδός στον οποίο πιστεύει πολύ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με την Ένωση να έχει προχωρήσει τις συζητήσεις της τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με το Αμβούργο. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει σημειωθεί κάποια τελική εξέλιξη.


Με δεδομένη την επιθυμία της ΑΕΚ να προχωρήσει σε μεταγραφή για την επίθεση το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα (αν είναι εφικτό στις αρχές της) οι άνθρωποι που τρέχουν τον προγραμματισμό της ομάδας διατηρούν ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Περέιρα Ντίας, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι οι συζητήσεις για τον 26χρονο Αργεντινό (που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φορ, όσο και ως ακραίος) έχουν ενταθεί.

Ταυτόχρονα, οι Κιτρινόμαυροι «δουλεύουν» πιο ζεστά και δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν στην λίστα τους (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται περισσότερο ως κλασικοί φορ), θέλοντας να είναι απόλυτα έτοιμοι για να κάνουν άμεσα τις τελικές τους κινήσεις για την επίθεση.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.