Ads Top

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Επιτέλους Boxing Day


Επιτέλους το Boxing Day ήρθε να δούμε λίγη μπάλα αφού φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είναι Κυριακή



Πιτέρμπορο-Τζίλιγχαμ (17:00): Για ακόμα μια χρονιά η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας και θέλει όσο τίποτε άλλο την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Είναι ομάδα χτισμένη για μεγαλύτερη κατηγορία και αυτό φαίνεται από το αξιόλογο σύνολο που έχει στις τάξεις της. Την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση μέσα δηλαδή στις θέσεις που διεκδικούν την άνοδο μέσω μπαράζ. Την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε την αγωνιστική της ανωτερότητα και πέρασε από την δύσκολη έδρα της Τσάρλτον με 2-0, χάνοντας και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Έχει πολύ δυνατή έδρα και μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.

Μπες στην μεγαλύτερη στοιχηματική ομάδα με ποσοστά επιτυχίας που θα ζαλιστείς...

Η Τζίλιγχαμ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, αλλά είναι και αυτή ομάδα χτισμένη για Τσάμπιονσιπ. Είναι και αυτή πολύ ποιοτική ομάδα, αλλά σε πολλά ματς έχει σταθεί άτυχη. Η ομάδα πληρώνει τις εκτός έδρας εμφανίσεις και είναι στην 13 θέση, αλλά αν διορθωθεί άμεσα και δημιουργήσει ένα καλό σερί θα βρεθεί σίγουρα στην πρώτη εξάδα. Χρόνος υπάρχει για να καλύψει μια απόσταση 6 βαθμών που απέχει ο στόχος. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 την Μίλτον Κέιν Ντόνς δείχνοντας για ακόμα μια φορά την δυνατή της έδρα.



Πιτέρμπορο-Τζίλιγχαμ: Αμφότεροι διαθέτουν ποιοτικό σύνολο και στοχεύουν στην άνοδο. Επιλογή μας είναι τα πολλά τέρματα και το over 2.5 στο 1,65 στην Bet555, που είτε μπορεί να το επιβεβαιώσει μόνη της η Πιτέρμπορο, είτε με την συνδρομή της επιθετικής Τσίλιγχαμ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.