Ads Top

Η δήλωση Καϊμακόγλου για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα συζητηθεί!


Διαβάστε τι είπε για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το μέλλον του, αλλά και για τους "αιώνιους"!


Ο Κώστας Καϊμακόγλου ερωτηθείς για το μέλλον του κι αν θα απαντούσε θετικά σε μία πρόταση από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος που έφυγε από το Τριφύλλι πριν τρία χρόνια.


Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ της Ούνικς σκέφτεται μόνο το παρόν και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του σε μία ελληνική ομάδα, και συγκεκριμένα σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Nova.

Ακόμη, ο Καϊμακόγλου μίλησε και για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που έφυγε από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον συμπαίκτη του Κιθ Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά μίλησε για:

το τι του έχει λείψει από την Ελλάδα: «Αυτό που μου έχει λείψει είναι το σκεπτόμενο μπάσκετ. Για εμάς τους Έλληνες αυτό είναι το στυλ μας, παίζουμε με το IQ μας, και όταν ερχόμαστε στο εξωτερικό αυτό δεν υπάρχει. Πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να συμμετέχεις στο παιχνίδι, να επιβιώσεις και αυτό έχω κάνει τόσα χρόνια. Γενικά, μου έχει λείψει το σκεπτόμενο μπάσκετ γιατί είναι αυτό που με εκφράζει, είναι το στυλ μου».

το αν αισθάνεται δικαιωμένος που έφυγε από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό:«Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί αν σκεφτείτε, η Ούνικς, τα πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα, δύο χρονιές έπαιξε στην Euroleague και μία χάσαμε την πρόκριση στα προκριματικά. Θεωρώ πως έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την επιτυχία και ειδικά την περσινή σεζόν, που ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία, και προκριθήκαμε μέσω του πρωταθλήματος και μπήκαμε σε αυτή την Euroleague. Είμαι δικαιωμένος, το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο μου, και ό,τι καλύτερο να τελειώνει παίζοντας σε αυτή την ομάδα. Μπορεί να συνεχίσω στην Ούνιkw».

το νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague: «Είναι συναρπαστική, ειδικά αν το ζεις από μέσα, παίζεις κάθε εβδομάδα τουλάχιστον ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά ταξίδια και κόπωση. Το τι πρόγραμμα ακολουθεί η μία ομάδα, δεν το ξέρει η άλλη, γιατί μπορεί να έχει κάποιο πολύ δύσκολο ταξίδι, κάποιο δύσκολο παιχνίδι εντός συνόρων και να πηγαίνει στην Euroleague άδεια. Βλέπουμε πολλές ομάδες να μην είναι σταθερές, παίζει ρόλο και το ροτέισον, τα ταξίδια αλλά και οι γυμναστές. Το πόσο επιστημονικά βλέπουν πλέον τα πράγματα. Οι ομάδες που έχουν πλάνο και το ακολουθούν θα έχουν στο τέλος το πλεονέκτημα».

τις προβλέψεις του για τη φετινή διοργάνωση: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή, ακόμα και οι τελευταίες όπως εμείς, έχουν πιθανότητες να μπουν στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος όλων των ομάδων, ο πρωταρχικός, γιατί αυτό είναι που μετράει. Αν προχωράς στη διοργάνωση σημαίνει ότι κάτι καλό κάνεις και αν έχεις πλάνο όποιος πάει στα πλέι οφ θα μπορέσει να πάει και στο Final 4».

τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Τα λόγια είναι φτωχά για τον Κιθ. Εξωπραγματικός σκόρερ, αν ζεσταθεί δεν τον σταματάει τίποτα. Σκοράρει πάνω από όλους, είναι και καλό παιδί με μεγάλο κίνητρο. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι συμπαίκτης του για τρίτη σεζόν. Το απολαμβάνω, είναι ένας παίκτης που τραβάει όλη τη προσοχή πάνω του και πολλές φορές είσαι ελεύθερος να δημιουργείς χώρους».

τη συνέχεια της καριέρας του και μία πιθανή πρόταση από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό: «Είναι λίγο μακρινό αν και όλοι κάνουμε σκέψεις με το τι θα γίνει στο μέλλον. Προσωπικά, θέλω να μείνω στο παρόν για λίγο, αυτό που εύχομαι για όλους τους παίκτες είναι να έχουν την υγεία τους. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο ως ομάδα. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, πρέπει να κάνω μία συζήτηση με εκείνους και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.