Ads Top

Έτσι θα τον αρπάξει ο ΠΑΟ από τους πρωταθλητές - Η ...σφήνα του Ουζουνίδη και το «δε θέλω Ολυμπιακό»!


Φοβερά πράγματα παίζονται στο παρασκήνιο για παικταρά της Super League! Ποια είναι η επιθυμία του άσου και ποια της ομάδας του; Πού θα καταλήξει τελικά;


Σήμερα υπάρχει σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τα μεταγραφικά.
Δεδομένα, λοιπόν, θα πέσουν στο τραπέζι και ονόματα υποψήφιων στόχων ενόψει Γενάρη, μιας και ο Έλληνας τεχνικός, μετά από τρία παιχνίδια στον πάγκο του Τριφυλλιού, έχει σχηματίσει άποψη για το ρόστερ της ομάδας.

Όπως ακούγεται έντονα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού θα μιλήσει και για παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν από την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολη να γίνει κάποια δυνατή μεταγραφή από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει "ξεκόψει" ήδη δύο περιπτώσεις παικτών, τον Μανώλη Σιώπη και τον Σπύρο Ρισβάνη, οι οποίο έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και είναι αδύνατον να τους διεκδικήσει.

Ο Έλληνας κόουτς εξήγησε στους Πράσινους, πριν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιό του, ότι δεν μπορεί να πάει στον Πανιώνιο και να ζητήσει παίκτη από τη στιγμή που έφυγε με το χειρότερο τρόπο από την Πλατεία.

Γι΄ αυτό δεν υπάρχουν και πιθανότητες απόκτησης τώρα το Γενάρη ενός ακόμα παίκτη που αρέσει στον Παναθηναϊκό, του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αν θα μπορούσε να γίνει κάτι με τον Ιρανό, αυτό θα συνέβαινε μετά τον Ιανουάριο, όταν θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του, αλλά για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορούσε, λοιπόν, να "ψήσει" τον παίκτη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν μερικά σημαντικά "εμπόδια". Το πρώτο έχει να κάνει με το αν οι Πράσινοι θα κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για την απόκτηση επιθετικού, αφού τώρα "καίγονται" για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Θα μπορούσε, βέβαια, να αποφασισθεί η απόκτηση ενός φορ για το Γενάρη, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος σε αυτή τη φάση είναι καλά στον Πανιώνιο, δεν έχει ανάγκη από χρήματα και δεν ψάχνεται για μεταγραφή. Ο Ιρανός, άλλωστε, για να φύγει από την Πλατεία θα ήθελε να συμβούν δύο πράγματα. Από τη μία, να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει βασικός και από την άλλη, να πάρει ο Πανιώνιος χρήματα από τη μεταγραφή του.

Το πρώτο αποκλείει αυτόματα την προοπτική του Ολυμπιακού, που φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά, ενώ το δεύτερο προϋποθέτει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι που είναι θετικός να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Βέβαια, στον Πανιώνιο θα ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη στους Ερυθρόλευκους για πολλούς λόγους και αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει τη "ρήξη" των Κυανέρυθρων με τον παίκτη.

Σε μία τέτοια εξέλιξη θα ήλπιζε, βεβαίως, ο ...Παναθηναϊκός. Να τα "σπάσει", δηλαδή, με τον παίκτη λόγω ...Ολυμπιακού, να αρνηθεί να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να υπογράψει στο Τριφύλλι, όπως θα έχει δικαίωμα να κάνει από 1/1, αν φυσικά έχει πιάσει τόπο και το ..."ψηστήρι" του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δύσκολα πράγματα, βεβαίως, αλλά όχι απίθανα...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.