Ads Top

Τραγική εξέλιξη με ξένο "πράσινο" άσο - Στα άκρα οι σχέσεις με τον ΠΑΟ - Τον τελειώνουν με καταγγελία;


Ποιος ποδοσφαιριστής, που ήρθε ως καλό όνομα, φεύγει με το χειρότερο τρόπο από την Ελλάδα; Τι συνέβη και οι "πράσινοι" τον διώχνουν με συνοπτικές διαδικασίες; Διαβάστε...


Στον Παναθηναϊκό δεν ασχολούνται μόνο με τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα για να ενισχυθεί και να αλλάξει πρόσωπο με τη νέα χρονιά, αλλά και με τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν για να αδειάσει το ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάν Λεντέσμα και έπεται συνέχεια με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές που έδειξαν μέχρι τώρα ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να κάνουν τη διαφορά.

Μέσα σε αυτούς ανήκει και ο Ιμπάρμπο, τον οποίο οι Πράσινοι θέλουν να ξεφορτωθούν, μιας και επιπλέον πιάνει θέση ξένου. Τις επαφές τις κάνει αποκλειστικά η ομάδα του, η Κάλιαρι, με τους μνηστήρες να είναι αρκετοί, ενώ τελευταία ακούστηκε ενδιαφέρον μέχρι από την Κίνα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις με τον Κολομβιανό επιθετικό μπορεί να είναι ακόμα πιο γρήγορες και ο Παναθηναϊκός να απαλλαγεί από την παρουσία του πριν καν η ιταλική ομάδα τον παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο.

Γιατί ο παίκτης απουσίασε αδικαιολόγητα από την τελευταία προπόνηση κι αυτό θεωρείται σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που ο Ιμπάρμπο κάνει κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να έχουν τη δυνατότητα, πλέον, να καταγγείλουν τη σύμβαση με τον Κολομβιανό για να σπάσει άμεσα το συμβόλαιο δανεισμού που έχουν μαζί του.

Εξάλλου, από το "πράσινο" στρατόπεδο έλεγαν με νόημα για τον "εξαφανισμένο" Ιμπάρμπο πως "δε θα μείνει αυτό έτσι, το τι θα κάνουμε θα το μάθετε γρήγορα", αφήνοντας στην ουσία ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν, πια, νομικά για να "ξεμπερδεύουν" μαζί του μια ώρα αρχύτερα.

Έτσι και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να αποδεσμευτούν άμεσα από τον παίκτη και να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του (Μασούντ) και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του όπως το δείχνει με κάθε τροπο...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.