Ads Top

Φεύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό;


Ενδιαφέρον από το MLS προκύπτει για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ καθώς οι Σικάγο Φάιρ εξετάζουν την περίπτωσή του.


Το γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN είναι αυτό που αποκαλύπτει το αμερικανικό ενδιαφέρον για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας πως οι Σικάγο Φάιρ εξετάζουν την περίπτωσή του.
Ο σύλλογος του MLS αναζητεί ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή και ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα.



Ωστόσο, ο Μπεργκ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους Φάιρ, οι οποίοι έχουν ως πρώτο στόχο τον Νεμάνια Νίκολιτς της Λέγκια Βαρσοβίας.

Σύμφωνα με πηγές του ESPN, η ομάδα του Σικάγο θα κινηθεί για έναν επιθετικό και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Νίκολιτς, τότε θα στραφούν στον Μπεργκ, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής στους Σιγάκο Φάιρ είναι ο Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος είχε φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού πριν την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι.

Τη φετινή σεζόν στο MLS οι Φάιρ βρήκαν δίχτυα 42 φορές σε 34 ματς στη regular season, κάτι που θέτει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ως άμεση προτεραιότητα.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.