Ads Top

Παίζεται επιστροφή - τρελή έκπληξη για να καλυφθεί το κενό του Χάκετ στον Ολυμπιακό!


Ο Αμερικανός θα χάσει όλη τη σεζόν και στο Λιμάνι τρέχουν για μεταγραφή. Τα δύο ονόματα «πρώην» που αρέσουν στον Σφαιρόπουλο και ο έμπειρος γκαρντ που θα κάνει… πάταγο!


Σε νέες… περιπέτειες μπαίνει πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς είναι ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει σοβαρότερη ζημιά από ό, τι είχε εκτιμηθεί αρχικά και θα χάσει όλη τη σεζόν. Η είδηση κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα και ήδη στους Πειραιώτες έχουν προταθεί πολλά ονόματα από τους μάνατζερ.


Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του SportDog, δεν αποκλείεται τελικά οι Πρωταθλητές Ελλάδας να κινηθούν για παίκτη, που έχει ήδη φορέσει τα "ερυθρόλευκα"!
Συγκεκριμένα, στη λίστα είναι τα ονόματα του Τζαμόν Γκόρντον και του Κεϊλίν Λούκας, που παλιότερα είχαν παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Γκόρντον δεν αγωνίζεται πουθενά, καθώς μόλις αποθεραπεύτηκε από τραυματισμό στο χέρι, ενώ ο Λούκας είναι στο NBDL και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες μάλλον του… ανοίγουν τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα και στον Πειραιά.

Πάντως υπάρχει ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, σύμφωνα με το οποίο δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να καλύψει το κενό του Χάκετ με Ευρωπαίο παίκτη και όχι με Αμερικανό, όπως γράφεται από το πρωί. Στα χέρια του Σφαιρόπουλου μάλιστα είναι ένα ονόμα έμπειρου γκαρντ, όνομα, που λέγεται ότι θα κάνει αίσθηση, μόλις γνωστοποιηθεί…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.