Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!


Οι δύο ομάδες συνεχίζουν στο EuropaLeague, ωστόσο η πρόκρισή τους ως δεύτεροι από τους Ομίλους, κάνει εξαιρετικά δύσκολο πλέον το ευρωπαϊκό τους έργο.


Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη, αφού πήραν την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας την δεύτερη θέση στον όμιλό τους. Αυτό σημαίνει, ότι θα αντιμετωπίσουν είτε κάποια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε κάποιον από τους 12 ομίλους του Europa League, είτε κάποια εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων του Champions League.

Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με την ομάδα που πήρε την πρώτη θέση στον δικό του όμιλο (Φιορεντίνα), κάτι που ισχύει και με τον Ολυμπιακό με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Φενερμπαχτσέ, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα, Αθλέτικ Μπιλμπάο (ή Γκενκ), Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας, Οσμάνλισπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ, Μπεσικτάς.

Οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Φενερμπαχτσέ, Άντερλεχτ (ή Σεντ Ετιέν), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα, Αθλέτικ Μπιλμπάο (ή Γκενκ), Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμάνλισπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ, Μπεσικτάς.

** Εκκρεμεί ακόμα ένας αντίπαλος! Το Σασουόλο - Γκενκ αναβλήθηκε λόγω ομίχλης, θα γίνει την Παρασκευή και έτσι περιμένουμε αν θα προκριθεί η Μπιλμπάο ή η Γκενκ από τον έκτο όμιλο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.