ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Τέσσερις ημέρες συνεχόμενα ταμεία είναι πολλά; | LiveSports365


ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Τέσσερις ημέρες συνεχόμενα ταμεία είναι πολλά;

Written By pournD on Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 | 7:31 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Πόσο χρήμα ακόμη να μοιράσουμε; Τέσσερις ημέρες συνεχόμενα σας πληρώνουμε.....Το party ταμείων του Stoiximaview δεν έχει τελειωμό. Σας πληρώνουμε καθημερινά και στην ώρα και καταργούμε τα μνημόνια μόνο με ένα άρθρο την ημέρα. Μέρα την μέρα τα σχίζουμε αφού παίρνουμε ζεστό το χρήμα από τους Ευρωπαίους Book.

Σαμπντόρια-Ουντινέζε (21:45): Η ομάδα της Γένοβας για ακόμη μια χρονιά έχει ξεμείνει από στόχους πάρα πολύ νωρίς. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό, όπως επίσης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την δεδομένη στιγμή φιγουράρει στην 13η θέση έχοντας μείνει πίσω κατά 10 βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έπιασε μέτρια απόδοση και ηττήθηκε στην έδρα της Κίεβο με 2-1, αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δύναμη της ομάδας είναι η έδρα, έχοντας μέχρι τώρα 5-1-2 στην Γένοβα. Χαρακτηριστικό του συλλόγου είναι το g/g, αφού σπάνια κρατάει το μηδέν πίσω.Η ομάδα της Γένοβας για ακόμη μια χρονιά έχει ξεμείνει από στόχους πάρα πολύ νωρίς. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό, όπως επίσης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την δεδομένη στιγμή φιγουράρει στην 13η θέση έχοντας μείνει πίσω κατά 10 βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έπιασε μέτρια απόδοση και ηττήθηκε στην έδρα της Κίεβο με 2-1, αν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δύναμη της ομάδας είναι η έδρα, έχοντας μέχρι τώρα 5-1-2 στην Γένοβα. Χαρακτηριστικό του συλλόγου είναι το g/g, αφού σπάνια κρατάει το μηδέν πίσω.


Μία από τα ίδια και για την Ουντινέζε, που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάστασης. Η ομάδα του Ορέστη Καρνέζη διαδραματίζεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Χειροπιαστοί στόχοι δεν υπάρχουν και έτσι παίζουν όλα τα παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητες. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε ένα άνετο απόγευμα νικώντας με 2-0 εντός έδρας της Κροτόνε. Είναι πολύ φορμαρισμένη και σκοράρει με τεράστια ευκολία πλέον.
Σαμπντόρια-Ουντινέζε: Οι δυο αντίπαλοι αγωνίζονται χωρίς σκοπιμότητες έχοντας από τώρα πετύχει τους στόχους τους. Από τη μία έχουμε την έδρα και από την άλλη την φόρμα και την διάθεση, οπότε θα επιλέξουμε το g/g στο 1,70 στην Bet555.


Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..

 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.