Ads Top

Γιατί τέτοια ξινίλα ρε Αλμέιδα;


Ο Πορτογάλος που είδε τον Πέκχαρτ να βρίσκει δίχτυα, έβγαλε μία απίστευτη... ξενέρα, αφού βρέθηκε κοντά στο σκοράρισμα, αλλά ατύχησε!


O Ούγκο Αλμέιδα έχει να κουνήσει τα δίχτυα από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν στο ματς με την Ξάνθη πήρε την ΑΕΚ από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη με δύο προσωπικά του τέρματα με το κοντέρ να γράφει στο τέλος 4-1 υπέρ των “κιτρινόμαυρων”. Από τότε ο Πορτογάλος επήλθε σε αφλογιστία, εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση, ο οποίος τον επηρέασε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.
Ο 32χρονος επιθετικός παραμένει άσφαιρος για 3 ολάκερους μήνες και όπως είναι φυσικό ξεκίνησε μουρμούρα στην ΑΕΚ γύρω από το όνομά του. Μάλιστα, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog, στην Ένωση σκοπεύουν να κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση βασικού φορ, που να έχει το εύκολο γκολ, κάτι που σίγουρα δεν έχει ξεφύγει από τα αφτιά του Πορτογάλου. Ο Αλμέιδα  βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με τις φήμες που κυκλοφορούν και στο ματς με τον Λεβαδειακό φάνηκε έντονα πόσο έχει ξενερώσει με την όλη κατάσταση.

Ο Μοράις δεν τον ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και με αυτήν την κίνηση επιβεβαιώθηκε η δυσαρέσκεια που υπάρχει στην ΑΕΚ για την αφλογιστία και τις κακές εμφανίσεις του. Η επίσημη εξήγηση βέβαια ήταν, ότι ο Αλμέιδα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, γι'αυτό και δεν μπήκε στην ενδεκάδα. Κατά τα άλλα όμως ήταν πανέτοιμος στον... πάγκο. Κουφή δικαιολογία μεν, αλλά δεν έπεισε κανέναν δε.

Ο Πορτογάλος φορ πέρασε στο 74' αντί του Πέκχαρτ, ο οποίος είχε δεχτεί εξίσου αυστηρή κριτική στην ΑΕΚ για τις κακές του εμφανίσεις και το γεγονός, ότι βρίσκεται μακρυά από το γκολ. Κόντρα στον Λεβαδειακό όμως ο Τσέχος "έδειξε" καλά στοιχεία στον προπονητή του και δικαίωσε την επιλογή, να τον ξεκινήσει στην αρχική σύνθεση. Κέρδισε την αποβολή του Ναμάσκο στο 16' και στην ουσία αυτό ήταν το κλειδί για την ΑΕΚ για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Βοιωτών. Ο ψηλός έψαξε και πέτυχε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον Αλμέιδα.

Φάνηκε από την αντίδρασή του στο 4-0 από τον Πατίτο. Όπως ενημερωθήκατε στο match report το γκολ προήλθε λίγο ως πολύ από σπόντα. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αραβίδη, πήρε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και μετά ο Αργεντινός την έσπρωξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αλμέιδα έβγαλε μία ξινίλα απερίγραπτη. Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπό του. Ξενέρωσε, δεν πανηγύρισε και έπρεπε να έρθει πάνω του ο Ροντρίγκες, να τον αγκαλιάσει για να του δείξει, ότι προέχει το συμφέρον της ομάδας του ιδίου οφέλους.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.