Ads Top

Άσος της ΑΕΚ αποθεώνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!


Απίστευτο, αλλά αληθινό. Διαβάστε τι δήλωσε και γιατί…


Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, του οποίου τη φανέλα φόρεσε από το 2012 μέχρι το 2014.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o 32άχρονος Κροάτης γκαρντ μίλησε για το κυριακάτικο ματς (11/12, 21:30) της 10ης αγωνιστικής της Basket League αναφέροντας: «Προσωπικά νιώθω υγιής και βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, παίζει μπροστά στους φιλάθλους του και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κοντράρουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την υποδοχή του από τους φίλους των «πράσινων» δήλωσε: «Δεν ξέρω! Δεν είχα ποτέ ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν! Πάντα τους σεβόμουν, και δεν το λέω για να το πω απλά, κυρίως για ένα λόγο. Γιατί ήταν πιστοί στην ομάδα και έμειναν κοντά της, τουλάχιστον όσο έπαιζα εγώ εκεί. Κάθε στιγμή μπορούσες να αισθανθείς την αφοσίωση τους ανεξάρτητα από το αν ήταν μία καλή ή κακή στιγμή στη σεζόν. Είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος που τρέφω βαθύ σεβασμό για αυτούς αλλά… θα δούμε τι θα γίνει».

Για την έως τώρα πορεία της Ένωσης είπε: «Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν. Είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά συνολικά το ρεκόρ μας είναι αρκετά καλό, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League είναι ΟΚ. Θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά είναι μεγάλη η σεζόν και έχουμε χρόνο να επανορθώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος. Πάντα ελπίζεις να παίξεις καλύτερα αλλά ως τώρα τα πράγματα πάνε καλά».

Για τις αλλαγές στο αγωνιστικό στιλ του δήλωσε: «Νομίζω πως ήταν τόσο δική μου επιλογή όσο και αναγκαστική επιλογή μέσα από το πέρασμα των χρόνων. Αν δεις την καριέρα οποιουδήποτε μέσα από το πέρασμα 15 χρόνων, γιατί παίζω περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικά και 12 χρόνια στο εξωτερικό στην Ευρώπη και στην Ευρωλίγκα, πρέπει να αλλάξεις. Κάθε παίκτης αλλάζει. Πρέπει να παίξεις γύρω από τα δυνατά σου σημεία. Δέκα χρόνια πριν τα πόδια μου ήταν το δυνατό μου σημείο. Δεν λέω πως τώρα είναι αδύναμο αλλά πρέπει να προσθέτεις κάτι στο παιχνίδι σου, να γίνεις καλύτερος, να διαβάζεις το ματς. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει και πολλή σημασία. Το ζήτημα είναι να είσαι παραγωγικός. Να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίζει, ειδικά στη θέση που αγωνίζομαι. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να προσθέσω κάτι στο παιχνίδι μου, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν, που δεν μπορούσα να αντιληφθώ παλιότερα. Προφανώς δεν μπορώ να πηδήξω και να τρέξω όπως στα 22 μου, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι χειρότερος. Μπορεί να γίνεις και καλύτερος γιατί αυτό που κάνεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα σου εκείνη την περίοδο. Το κάνεις και όλα δουλεύουν».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.