Ads Top

Φραστική επίθεση Σάρας στον Σφαιρόπουλο!


Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο επειδή ο Κώστας Παπανικολάου εκδήλωσε επίθεση στο τέλος!


Ο προπονητής της Ζαλγκίρις ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά την ήττα των Λιθουανών από τον Ολυμπιακό στη Zalgirio Arena ενώ επιτέθηκε φραστικά στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ζητώντας τον λόγο για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έκαναν επίθεση στο τέλος ενώ το ματς είχε ήδη κριθεί!

Ο Κώστας Παπανικολάου διαμόρφωσε το τελικό σκορ (88-75) με καλάθι και φάουλ, κάτι που δεν άρεσε στον Σάρας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του υπενθυμίζει ότι υπάρχει ματς και στον δεύτερο γύρο, όπου ενδεχομένως να παίξουν ρόλο οι διαφορές.

«Πως να εξηγήσω την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού; Λοιπόν, ήταν πολύ καλή. Φαίνεται ότι μας φοβούνται! Έχουν ήδη 8 νίκες και σκέφτονται τι θα γίνει μέχρι το επόμενο παιχνίδι στον Πειραιά. Μάλλον υπολογίζουν ότι θα έχουμε τον ίδιο αριθμό νικών και ότι θα είμαστε μπροστά στο σκορ με 12-14 πόντους, στο ΣΕΦ! Έτσι, λοιπόν, φοβούνται ότι θα τους περάσουμε στη βαθμολογία. Αυτό σημαίνει ότι μας σέβονται» τόνισε ο Λιθουανός.

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.