Ads Top

Το δημοσίευμα που ...πυροδοτεί βόμβα στον ΠΑΟ και «δείχνει» κλοπή από τον Ολυμπιακό! Λέτε να σκάσει;


Πέρασε στα ψιλά σήμερα το πρωτοσέλιδο "ερυθρόλευκης" εφημερίδας για έναν υποψήφιο στόχο του συλλόγου, που ναι μεν δεν κατονομάζεται, αλλά «φωτογραφίζεται»! Ποιος είναι;


Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό μετά τη -θεωρητικά- ευνοϊκή κλήρωση για τους "32" Europa League, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Οσμανλίσπορ.


Οι πρωταθλητές σκοπεύουν να προχωρήσουν σε 2-3 κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα και ταυτόχρονα θα αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό τονίζεται και σήμερα, πρωτοσέλιδα, στις εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρονται και ονόματα υποψηφίων στόχων, όπως του Ανσαριφάντ του Πανιωνίου.

Μάλιστα, ο "Πρωταθλητής", που συνήθως έχει καλή ενημέρωση σε μεταγραφικά θέματα του συλλόγου, αποκαλύπτει και την πρόθεση της απόκτησης ενός "εξτρέμ-Φακίρη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χωρίς, πάντως, να κάνει αναφορά σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση.

Προφανώς, η εφημερίδα υπονοεί ότι θα πρόκειται για έναν βιρτουόζο παίκτη που θα μπορεί να κάνει ...μαγικά στο γήπεδο. Και, φυσικά, τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα δύσκολα υπάρχει.

Στη δημοσιογραφική πιάτσα συζητήθηκε η "αινιγματική" αποκάλυψη της εφημερίδας και, μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να ψάξουν το θέμα για να βγάλουν το ...λαυράκι, θεωρώντας ότι πίσω από τον "Φακίρη" κρύβεται μία συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη!

Όπως λέγεται, λοιπόν, από εκείνους που μπήκαν στο ...τρυπάκι να βρουν τον "εκλεκτό" για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακό, είναι εξαιρετικά πιθανό ο ποδοσφαιριστής αυτός να είναι ο ...Γιάννης Φετφατζίδης!

Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση ότι από τη στιγμή που το όνομα του Έλληνα άσου φαίνεται να απασχολεί έντονα τον "αιώνιο" αντίπαλο, Παναθηναϊκό, οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν το θέμα και θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα της περίπτωσης του παίκτη. Αν, δηλαδή, υπάρχει φόρμουρα επιστροφής του Γιάννη Φετφατζίδη στην Ελλάδα, μιας και στην Αραβία απολαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο που είναι πολύ δύσκολο να "σπάσει".

Και σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, θεωρείται ξεκάθαρη η πρόθεση από πλευράς των πρωταθλητών να "χτυπήσουν" επικοινωνιακά το Τριφύλλι, με έναν παίκτη που έχει παρουσιαστεί ως "διακαής πόθος" από αρκετά "πράσινα" Μέσα...



sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.