Ads Top

Δεν έχει ξαναγίνει! Επώνυμος ΠΑΟΚτσής κράζει τον Τζαβέλλα και τον κατηγορεί ανοιχτά: "Αυτός ήταν..."!


Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για τον Έλληνα άσο, ωστόσο πρώτη φορά εκφράζεται τόσο ξεκάθαρη άποψη γι΄ αυτά που φέρεται να έκανε στον ΠΑΟΚ. Ποιος είπε και τι;


Ως ένα πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ που έπρεπε να αποβληθεί από την ομάδα, αλλά όχι με τον τρόπο που έγινε, χαρακτηρίζει ανοιχτά τον Γιώργο Τζαβέλλα ο Κούλης Αποστολίδης, όπως αποκάλυψε στον SportDog.
Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ακόμα τη χθεσινή νίκη - πρόκριση του Δικέφαλου, το αν βοήθησε την ομάδα ο εγκλεισμός της σε ξενοδοχείο αλλά και την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Κύριε Αποστολίδη, πώς είδατε το χθεσινό παιχνίδι;

"Ήταν ένα πολύ κρίσμο ματς για τον ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους. Η ομάδα τελικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση".

Θεωρείτε ότι βοήθησε η κίνηση του Σαββίδη να κλείσει τους παίκτες σε ξενοδοχείο;

"Μπορεί να βοήθησε δεν το γνωρίζω, αλλά δε νομίζω ότι ήταν τόσο σημαντικό ως γεγονός. Από την άποψη ότι δεν επηρέασε την ομάδα για να παίξει όπως έπαιξε. Η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι έπαιξαν μυαλωμένα και αποφασιστικά, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με τον εγκλεισμό σε ξενοδοχείο. Αυτό τον τρόπο θα είχαν για να προσεγγίσουν αυτό το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς".

Υπάρχει η δήλωση του προπονητή της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τριπισόφσκι, που σχολίασε για τον Τζαβέλλα: "Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά ειδικά με την αποχώρηση του Τζαβέλλα που παίζει πολύ καλύτερα αμυντικά και δέχεται λιγότερα γκολ". Συμφωνείτε μαζί του;

"Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ο Τζαβέλλας ήταν πράγματι ένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Έπρεπε να αποβληθεί από τον ΠΑΟΚ, αλλά διαφώνησα με τον τρόπο που τελικά έγινε αυτό. Αλλά το να κάνει τέτοια δήλωση ένας προπονητής που είναι εκτός ομάδας, είναι άτοπο και ασόβαρο, γιατί δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια".

Πώς περιμένετε να προχωρήσει η ομάδα στο εξής;

"Χθες ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη, η οποία θα συμβάλει πολύ στο να έρθει ηρεμία. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για να σχεδιάσουν την ομάδα και το μέλλον της. Η κλήρωση για την ομάδα που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, όποια κι αν είναι αυτή η ομάδα, δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τώρα. Γιατί αυτά ματς θα γίνουν τον Φλεβάρη, όποτε δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι κάθε ομάδα".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.